Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Alergija na konja

Alergija na konja

Pozdravljeni!

Sin je star 3,5 leta. Opazila sem da ponoči zelo kiha in na forumih prebrala da je možno da je to alergija na pršice. Kiha po 5× na noč in kihne tudi do 7× zaporedoma. Prebrala sem da ste nekomu svetovali da naj vzglavnike čez dan da v zamrzovalnik saj to uniči pršice. Zato sem tudi tako naredila. Posteljnino in vse vzglavnike sem oprala na 60 stopinj in vzglavnike dala še v zamrzovalnik. In je razlika bila očitna. Veliko manj kiha.
Včeraj pa smo bili na obisku kjer je božal konja. Takoj za tistim je dobil poln nosek, solzne oči, okoli oči in še vmes po obrazu gobice (kot koprivnica) obrazek je imel rdeč… Imeli so sicer tudi kužke in muce vendar prej nikoli ni bilo nič. Zdaj ko je božal konja.
Takoj sem mu dala Claritine sirup in mu je kasneje to minilo.
Mislite da je lahko alergija? Bi morala do svojega pediatra?

Hvala in lep pozdrav, Nataša

Alergijsko vnetje nosne sluznice je zelo verjetno. Oglasite se pri pediatru. Če je alergen zelo očiten, testiranje ni potrebno, pač pa zdravila in navodila.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close