Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija alergija na KML brez znakov?

alergija na KML brez znakov?

ker se je po mnenju pediatrinje hčerka začela slabše rediti kot prej (pri 10 mesecih ima 7700 gr in meri 72 cm), nas je poslala na pediatrično. so nam naredili teste, izvidov za celiakijo še nimam, ostalo bp, razen vrednosti pri merjenju za alergijo na kravje mleko so rahlo nad mejo.
zdi se mi zelo čudno, ker tamala zelo rada je npr. gris na navadnem mleku, skutice, prikuhe s kislo smetano… in nima prav nobenih znakov, nobene pikice, bruhanja, driske, krčev… nič, nada, niente…
zdravniku sem povedala, da ne verjamem v to teorijo, pa tudi on ni bil najbolj prepričljiv!
a je to sploh možno, da bi bila alergična na KML brez znakov – edino slabše pridobivanje na teži, pa še ta je v mejah normale?!?
pa kaj ji pol naj sploh dajem za jesti, na tistih njihovih navodilih je ja vse na prepovedanem!!!
pa še to: glede na to, da jo še tudi dojim ene 4x na dan (pred spančki), a tudi jaz ne bi smela jest nič mlečnega?
hvala za odgovore,
timea

glede na to, da navadno čekiram forum šele ob večerih, te lepo prosim, če te zanima kaj o alergiji na KML brez ‘znakov’ alergije, da me kontaktiraš na mail : [email protected]

lp

M. Copatarica

No, pri nas imamo pa negativne izvide, po uživanju mleka in jajca pa dobimo alergijsko kožno reakcijo. Smo seveda na dieti.

Jaz bi ti svetovala, da če so uradni krvni izvidi pri alergiji na mleko rahlo čez mejo, da obe s hčerko uvedeta strogo dieto (vem, sprva je šok, ko črtaš z jedilnika, pa se sčasoma navadiš). To pomeni, da se v njenem teleščku nekaj dogaja in če bo še naprej izpostavljena alergenu, se stanje lahko poslabša in znaki se lahko še pojavijo. Žal…..
Če pa dvomiš v izvide, jo mogoče daj še enkrat testirati,…ne vem.

lep pozdrav,
mojcapec

New Report

Close