alergija na kaj?
Pozdravljeni!
Star sem 23 let, 10 let boleham za anoreksijo. Stanje psihično in fizično se je že izboljšalo, vendar se srečujem s težavo, zaradi katere je moj boj z anoreksijo še težji. Dobra tri leta imam težave z želodcem. Bila sem na gastroskopiji-diagnoza kronični gastritis in znaki alergije. Poskusila sem že z vsemi možnimi zaviralci kisline, izločala hrano, ki bi lahko bila vzrok težav, prejemam tudi claritin, vendar nič ne pomaga. Se mi zdi, da je vse kar sem dosegla le to, da sem si močno skrčila jedilnik. Zadnje 2 meseca se je stanje še poslabšalo. Peče me tako močno, da ful manj pojem in sem začela hujšati, kar si glede na to, da me že tako ni veliko skupaj, ne morem privoščiti. Testirali so me za najbolj običajne alergene, vendar so bili vsi testi negativni. Nevem več kaj naj naredim. Izmučena sem in to vpliva tudi na moje delo, sposobnost koncentracije in razpoloženje.
Kaj mi še preostane? Ali bi lahko bil vzrok težav v zdravilih, ki jih prejemam zaradi hiperholesterolomije? Prosim za kakršenkoli nasvet!