Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Alergija na jajca ali?

Alergija na jajca ali?

Pozdravljeni!

Imam devetmesečnika,ki ima lišaje,samo na trebuščku in ga srbijo.Zanima me kako izgledajo ti izpuščaji,če je otrok alergičen na jajca,mleko?Zdravnica je rekla,da na mleko ni,da se ne bi redil(ima 10140g) in se je skoz lepo redil,na adaptiranem mleku je od 1.meseca naprej.Sumi na sadne jogurte,skute,sedaj bomo to čisto ukinili in videli kaj bo.

Nimam pojma od česa bi to res bilo.Skoz ga umivam z istim otroškim milom oz.kopeljo,perem z enakim praškom od rojstva,mehčalca ne uporabljam.Ne je pudingov,čokolad,alergenega sadja,piškotov..res pazim kaj poje.

Je pa ene parkrat jedel testenine v juhici in sedaj sem v dvomih glede jajc.

Kaj menite?Prosim za vaše izkušnje in mnenja,ker sem res zaskrbljena.

Lep dan,Dragica

kaj pa otroški piškoti, jih je jedel, ti vsebujejo tudi jajce?

tudi moja pupa ni hujšala, čeprav sem jaz uživala mleko, ko sem dojila (na začetku), ko še nismo vedeli kaj ji povzroča AD. ves čas je lepo napredovala in tudi sedaj ji ni videt da je na dieti oz. da je z njo sploh kaj narobe.

izpuščaji so različni in se lahko pojavljajo na različnih delih telesa, mi smo po otroških piškotih bili kot bi nas popikale mravlje. (alergični na beljak, pa tudi mleko).

hotela sem še napisat, da je pa lahko razlika če sta bila od začetka na adaptiranem mleku, in morda res ne bi lepo napredoval.

New Report

Close