Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Alergija na cvetni prah in bioresonanca

Alergija na cvetni prah in bioresonanca

Pozdravljeni

Pri sinu (skoraj 5 let) ugotavljamo, da se mu pojavlja alergija na cvetni prah, ki se kaže s srbenjem v očeh in otekanjem, teče iz nosa, in tudi kašelj.

Zdravnica je dala cleratine sirup. Ker ne bi rada samo lajšala, ampak pozdravila, razmišljam o bioresonanci. Zanima me, točno kako se to opravlja in tudi ali ima katera izkušnje pri taki vrsti alergije in seveda uspeh. Pri hrani nismo opazili ničesar, do sedaj, to je prva zadeva. Na ‘klasičnih’ testiranjih nismo bili.

Za vse izkušnje – hvala.

mogoče v razmislek, mi smo imeli pred 2 letoma potrjene inhalatorne alergije (pozno cvetoče trave in drevesa, mačji rep, pršica) in tudi dejansko imeli težave v smislu urtik in tudi nahoda. na ponovnem testiranju v jesenskih mesecih pa je bilo vse razen pršice negativno. in zdravili smo se tako da smo v spomladanskih mesecih več mesecev jemali claritine sirup, nobene bioresonance. seveda pa nam ostajajo še prebavne alerhije, ki očitno niso prehodnega značaja, saj se vlečejo že več let.

Iz lastnih izkušenj toplo priporočam bioresonanco. Zadeva resnično pomaga.
lp

kakor komu – veliko jih je neozdravljenih, olajšani smo pa za veliko denarja, bolj pa upanja.

Živa, popolnoma se strinjam.
Alergija ni bolezen, je le vrsta reakcije – zato se ne zdravi.

Vsaj sem tako jaz razumel iz naslednjega: http://med.over.net/index.php?full=1&d=1&id=11908

Pozorno je treba prebrati, potem se ugotovi, da farmacevtski preparato le zmanjšajo občutljivost organov na aletrgene. Kaj to pomeni v procesu zdravljenja pa je zgodba za se.

Pozdravljena

Že iz dosedanjih odgovorov vidiš, da so mnenja in uspešnost bioresonance različna. Mi obiskujemo bioresonanco zaradi alergije na kravje mleko. Z možem sva se odločila, da pač poskusiva, saj nama zdravje hčerke pomeni največ.

Mislim, da moraš najti dobrega terapevta in mu zaupati. Mi smo do sedaj opravili 6 terapij in smo proti koncu. Do sedaj lahko rečem le, da ima hčerka reakcije kot so čiščenje kože, povečano odvajanje blata, … Kako pa se bo končalo-upam na najboljše, če pa ne. bom vsaj vedela, da se poskusila vse, da pomagam otroku.

V naši družini in krogu prijateljev, ki so se za terapijo odločili, se je zadeva izkazala za zeloooo uspešno. Sama sem bila eno leto popolnoma brez najmanjših znakov alergije in tudi brez zdravil. Očitno je porebno terapije na določeno obdobje ponavljati. Prav gotovo je odvisno od terapevta.
lp

New Report

Close