alergija na cvetni prah
Živjo, imam alergijo na cvetni prah, pozitivno na večino dreves. Znaki so tipični, zamašen in srbeč nos, pekoče oči, praskanje po grlu, kihanje. Doslej nisem jemala zdravil, a me je včeraj zaskrbelo, ker mi je alergologinja rekla, da je alergijo bolje zdraviti, saj se sicer lahko razvije v astmo ali kronični bronhitis. Zdaj pa ne vem, ali naj začnem jemati tablete (imam Letizen) ali samo sprej Nasonex ali oboje. Za oči ne bi nič, ker imam leče. Menda bi morala začeti terapijo pred cvetenjem, ampak ali zdaj vseeno še lahko? Koliko časa lahko nepretrgoma jemljem zdravila? Na navodilih Letizena piše, da 10 dni. Hvala za mnenje.
Spoštovana…
Tisto kar vam predpiše zdravnik kar se tiče alergij, je dokaj pametno jemati, ker res lahko nastopi kasneje oblika astme. Govorim iz lastnih izkušenje, čepra pri meni ni bilo ravno alergije ampak želodčne težave in danes astma.
Toda pomagam si in vam to tudi lahko pomaga z enim posebnim antioksidantom – naraven in močan.
Če vas zanima, mi lahko pišete na mail [email protected] in poleg zdravil, ki jih imate, boste dobili informacije o tem izdelku, s katermi vas lahko spoznam.
Narava je le narava in nam najbolje pomaga.
Odločitev je vaša.
Srečno