Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Alergija na cigaretni dim

Alergija na cigaretni dim

Hudo, hudo se zaplete pri ljudeh, ki so alergični na cigaretni dim (oziroma na bogve katero sestavino cigaretnega dima). Za njih je življenje zelo težko, saj na cigaretni dim naletiš povsod. Lahko se izogneš lokalom, že nekoliko težje nakupovalnim centrom, kjer je polno majhnih lokalčkov, iz katerih prihaja dim, še mnogo bolj hudo je, če ti kateri od sostanovalvev v bloku zakadi dvigalo ali pa ti po zračnikih dim vdira v tvoje stanovanje. Marsikdo bo rekel, da takšne koncenracije pač ne povzročijo težav. Zakaj pa je lahko pomladanska ali poletna alergija na pelod trav tudi sredi mesta? Takšni ljudje prav gotovo navijajo za čim ostrejši protikadilski zakon in strinjam se z njimi, saj jim razvada drugih onemogoča normalno življenje. Kaj mislite vi?

Ni tako temnega oblaka, da ne bi imel vsaj svetlega robu.

Ja jaz sem alergična na pršico, cigaretni dim, bencinske hlape, deodorante…. hudo, res!!! Včasih dobim le koprivnico včasih pa se, če so koncentracije alergenov previsoke, zaključi z anafilaktičnim šokom. Vedno sem vsaj na claritinih ali čem podobnem. Zoprno, a se pač naučiš živeti s tem.

New Report

Close