ALERGIJA KLJUB NEGATIVNIM IZVIDOM
Hojla,
imam eno vprašanje in sicer me zanima ali je možno, da imam kljub pregledu pri alergologu alergijo oz. preobčutlijivost na žita in žitne izdelke. Zanima me zato, ker sedaj vedno ko pojem kruh (bodisi bel, bodisi polnozrnat) ali druge žitne izdelke v času cca 1 -1,5 uro hudo rdečo serbečico, vrtenje v glavi, pred očmi mi mrgoli še najbolj pa se mi izpuščaji naredijo v predelu želodca. Ob enem pa zadnje čase opažam ogromno količino sluzi, ko grem na blato (včasih je prozorne barve včasih pa motno bele)
Prosim za vaše mnenje in vesela bom vaših nasvetov, kaj jesti namesto kruha.
Prijateljičini hčerki krvni testi niso pokazali nobene alergije, ves čas pa je kašljala in so jo zdravili zaradi bronhitisov. Zavračala je paradižnik, meso pa verjetno še kaj. Ko so šli v Rogaško Slatino na pregled z bioresonanco (Ambulanta za bioresonanco – Zdravljenje alergijskih in bolečinskih stanj, Brigita Niegelhell, tel. 03 819 06-90), so tam ugotovili alergijo na paradižnik, svinjsko meso, pelod, vse oreške … Krvni testi torej niso povsem zanesljivi. Alergija se potem s terapijami (ki jih je, žal, potrebno plačati) da uničiti. Upam, da je to res – danes smo bili z dveletnim sinčkom tam na testu za alergijo. Ugotovili so alergijo na VSE VRSTE SADJA in PŠENICO.
Lep pozdrav
Eno knjigo imam,ki piše,da alergij ni.Ne bom prav pametna,samo povem kaj piše.Naša energija je nekje zablokirana.Masirajte si podplate,da sprostite vse telo.Jejte energijsko hrano in delajte vaje vsak dan za odpiranje teh energij.Hrana mora biti jin in jang.Če naprimer pomaranča,ki jo pojemo ne gre ven navzdol,kot bi morala iti,potem imamo ta pretok energije zaprt.Saj tudi voda ne teče gor.In ta sok od pomaranče najde drugo pot,pride na povrhnico naše kože in tam nas začne srbeti.in mi hitro vzamemo kremo in se tam namažemo in zopet zapremo pot energije in ugotovimo,da smo alergični na pomarančo.Ja,tako je v knjigi razloženo,potem si ga pa bogvedi kako.Jaz sem končno ugotovila kaj je z mojo hčero,ki vsako leto od majhnega kašlja v mesecu marcu in se vleče ponavadi 2 meseca.Dve leti nazaj se je skoraj zadušila,skoz je govorila,da ima nekaj v grlu,in ni mogla jesti ,bruhala je tudi,pa so zdravniki govorili,da ni nič,naj stran pogledam,da je psiha…zdaj pa sem upam prišla do konca.Baje ji bezgavke tako otečejo na spomlad,da nič ne more,,,in še marsikaj…saj sem že pisala,da se ne bom preveč ponavljala…