Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija alergija? kihanje.,…

alergija? kihanje.,…

Pozdravljeni

Prosim vas za pomoč. Naš 5,5 letni sin že nekaj mesecev kiha. Nekaj časa je kihal samo ponoči, potem se je to podaljšalo še na jutro, sedaj pa kiha skozi cel dan. Postalo je zelo moteče, moteč ima spanec ponoči, 1 škatla robcev pa zadostuje za cca 1 dan. Ko smo bili na morju je bilo sicer boljše, sedaj pa je spet vse po starem

Zanima me…ali je možno, da je alergija? Poleg kihanja ni drugih znakov, razen ob kihanju nekaj sluzi iz nosa, ter danes sem opazila rahlo rdečino v očeh, ki pa ga ne srbijo.
Ter kako se opravljajo testiranja? Pediater mi je, ko sem mu nekaj časa nazaj omenila tole, rekel, da se za to ne pošilja na testiranja. Je možno to opraviti kje samoplačniško ter kje?

Še to….kihanje je eno za drugim, včasih tudi po več ur skupaj, včasih pa samo pol ure.

Hvala za vaš čas, M

Spoštovana!

Jaz sem imela iste probleme s sinom hodila sva na testiranja,
odkrili so vse možne alergije potem pa sem našla eno gospo
ki mi je pomagala tako da mu dajem prehranska dopolnila,ki
so za zaščito imunskega sistema,imel je tudi bronhitis
tako da mu zdaj vse to lajšamo sami.Vam moram reč da je super
zdaj cela družina uživa to kajti moramo sami sebe zaščitit.

O, hvala za odgovor. Mi zaupate katere prehranske dodatke mu dajete? Lahko tudi na mail.

HVALA!!!

Javite mi kak bi prišle v stik da se slišiva in vam povem rešitve za sina

moj mail:

[email protected]

hi,to je alergija in sicer na prah,kajti moja štiriletna hčerka ima iste znake in ima potrjeno alergijo na prah

Skoraj zagotovo alergija, verjetno na prah in pršice, če imate pa doma kako žival, je lahko pa tudi to. Jaz sem imela dolgo enake težave, ki so se zdaj v odraslem obdobju še pojačale v konstantno zabit nos, tako, da brez zdravil ne gre.
Testiranja delajo vsi alergologi, tudi na pediatrični kliniki, napotnico zanje, pa boš dobila od otrokove osebne zdravnice. Pa čimprej po njo, ker so čakalne dobe včasih kar dolge-tudi par mesecev. Sicer pa nekateri prisegajo na homeopatsko zdravljenje-jaz še nisem poskusila, a razmišljam tudi o tem. Lp

Brz grabner in jul, smo bili na testiranju.-..Ima močno alergijo na trave, ter predpisano terapijo spomladi. Je pa že pred testiranjem dobil sprej Flixonase in je bilo precej boljše. Nosek je bil namreč že toliko “skihan” da je bila sluznica vsa vneta in nosnica popolnoma neprehodna

Hvala za mnenje

Pokličite mojo ženo na tel.070228787, mogoče vam lahko nekako pomagamo .

LP

New Report

Close