Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija alergija izvenela, ja pa ja da….

alergija izvenela, ja pa ja da….

iz izvidov alergija na jajca izzvenela, lahko jih jemo. ja jih jemo ja, v pecivu, pol pa ko je peciva preveč, fleki, po obrazu, telesu,…. srbi, in na koncu se še pokakamo.

jao, že v tretje, izvid IgE-jov na jajca neg., ja neg.ker je pod 0,50, hudiča, reakcije pa burnejše, kot prej ko je bil le beljak ranga 2. in zopet bomo par tednov brez jajc, pa zopet poskusimo.

eh, sem se morala samo nekomu potožit.

Ja, poznamo. Mi smo z mlekom že skor na ničli, praktično smo že čisto zdravi, če pa mu dam kapljico na zapestje, pa koprivnica do komolca gor. Glavno, da smo ozdravljeni : )

a ne bi moralo bit pod 35 in ne 50? Ampak ja, poznamo to z mlekom pa greš na provokacijo, otroka na debelo premažejo s kortizoni, dozirajo mleko, prideš domov in otroka srbi za znoret, naslednji dan pokličeš in rečeš, da tole pa ni bilo OK in rečejo, vse je OK je bila samo pod stresom… jao…

Ne vem no, čitam vse mogoče o alergijah, ampak očitno se premalo pozanimate in preverite, kje bi se dalo ozdraviti alergijo. Sama sem poiskala, preizkusila in lahko izkažem samo hvaležnost ekipi , lahko preverite in pogledate na http://www.drwholmann.si , da ne pišem na dolgo. Splača se pozanimati, vsaj sama tako mislim !

Pa nehajte vi Wohlmanni težit po teh straneh, s sto in enim nickom, miljonkrat je že bilo napisano in dokazano, kako folk nategujete, pa kar ne nehate. Saj nismo tako neumni, da bomo nasedali v nedogled. Enkrat gre vsak osel na led, pleše po njem pa nobeden ne.

lej ne nisem za Dr.Wohlmann. prvič ker je nemogoče vozit otroka na seanse 150km daleč in drugič preveč slabega je bilo o njih že naisanega. če bi se učinek pokazal po drugem obisku o.k., ma ne da moraš prit 10x pa pol še 10x,… itd. in še zadnja stvar: gre za dednost na alergene KM in beljak mu je sorodna beljakovina in žal dednega zapisa ne more nič spremenit, to je pa 100% potrjeno.

Mi smo imeli na izvidu beljak 0,29, pa so nam svetovali naj se izogibamo jajc , pa drugače nobenih težav.

New Report

Close