alergija in magnetna resonanca ??!!
Ogromno staršev, katerih otroci so – alergiki priporočajo magnetno resonanco ???!!!
Mene pa zanimajo mnenja oz. izkušnje tistih kateri so opazili poboljšanje stanja!
Moram priznati, da sem glede teh stvari bolj skeptik – ne vem zakaj ampak se mi zdi, da je vse to bolj psihično prepričanje staršev, da poskusiš vse, da pozdraviš svojega malčka – lahko, da se motim!
Tudi našemu malčku se je stanje AD bistveno popravilo. Ne zbuja se več vsako noč (šele po eni uri praskanja je zaspal), tako da smo bolj spočiti. Po treh mesecih se mu je koža vidno popravila. Dieto pa še vedno držimo, ker mi to ne dela problemov in smo navajeni na prehrano brez mleka in jajc. Pomembno mi je da je stanje kože sedaj 70 % boljše kot preden smo začeli z BT, čeprav smo se pred tem diet ravno tako držali. Seveda pa je to dolgotrajen proces in kdor pričakuje da se bo v enem mesecu zgodil čudež, naj se raje ne odloči za to metodo. Potrebno je upoštevanje navodil terapevta in vztrajnost, vztrajnost, vztrajnost., kljub začetnemu “poslabšanju” stajna, ki je del zdravljenja. Hodimo pa h g.Dominiku Golenhofnu.