Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija alergija in bioresonanca

alergija in bioresonanca

Pozdravljeni,

hči stara 9 let je imela 2 meseca pod očmi, v pregibih rok in nog suho, močno srbečo kožo. Posledica jasno rdo krvi razpraskana koža. na vbodne teste je naročena v zač.decembra. Prej smo jo peljali na bioresonanco, kjer so ugotovili alergijo na mleko in vse mlečne izdelke. sedaj se strogo držimo diete. Ker izkušenj z bioresonanco nimam, me zanima še rezultat vbodnih testov pri alergologu. Zanima me sledeče:
ali je bioresonanca (za diagnosticiranje in nadaljnje zdravljenje) priporočljiva in koliko je to zanesljivo; lahko s tem kakorkoli škodujemo otroku in ali je pomembno, da je oseba, ki jo izvaja za to dobro usposobljena – so izkušnje pri tem pomembn? Sprašujem zato, ker smo jo peljali k osebi, ki se je s tem šele začela ukvarjati in se je v to “stroko” podala pred cca pol leta. Vem pa, da je naredila neke tečaje oz.neko šolanje na to temo. Priporočili so nam terapije, ki naj bo pripomogle k izboljšanju oz.popolni odpravi alergije. Povsem jasno mi je, da nihče ne more garantirati 100% izboljšanja, zato me zanima predvsem možnost škodljivosti teh terapij.

Najlepša hvala in lp

New Report

Close