ALERGIJA DA ALI NE ?
Spoštovani!
Stara sem 55 let. Imam rahlo povišan krvni pritisk in holesterol. Pijem tablete Amlopin (za pritisk) in Tulip (za holesterol). Že od 50. leta se mi pojavljajo bolečine v kosteh, predvsem v rokah. Približno 1 x do 2 x na teden vzamem Naklofen. V zadnjem letu pa sem opazila, oziroma so se mi začele pojavljati težave: srbenje – koprivnica na trebuhu in po različnih delih telesa. Srbečici sledi oteklina. To se mi je zadnje čase pojavljalo izmenično: na notranji strani stegen, na rokah, na prsih, v zadnjem času pa okrog oči in na ustnicah. Opazila sem tudi, da se je srbečica in oteklina pojavljala, ko sem vzela Lekadol ali Aspirin (ob prehladu). Zdaj že skoraj 14 dni nisem vzela niti Naklofena, niti kaj drugega in srbečice ni. Včeraj sem bila na specialnem pregledu in mi je zdravnica dejala, da to ni alergija, da sumi, da je nekaj drugega. Sem tudi nenavadno bleda (od zmeraj) in imam podočnjake. Naj povem še, da sta mi oče in brat umrla za rakom. Za nadaljnje preiskave so mi vzeli kri. Kaj bi lahko bilo z mano? Skrbi me.
Za vaš odgovor se vam vnaprej zahvaljujem. Lep pozdrav.