Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija alergija – cvetenje – otekanje

alergija – cvetenje – otekanje

Imam sina ki je alergik na hrano(jajca, mleko, svinjsko meso, soja, nekaj sadja in zelenjave).
Včeraj se je pojavila še alergija na cvetenje.Šla sva k zdravnku kjer je dobil Claritin(niti nismo bili sigurni ali je vzrok hrana ali cvetenje). Danes sva šla ven, je blo že vse ok, in po 10min že reakcija:zateče mu cel obraz, izgleda kot opeklina pri koprivah, vendar bolj nabreklo in to celoten obraz in vrat (imel je sončna očala in okrog oči je blo ok). Sedaj sem sigurna da gre za reakcijo na cvetenje. KO pride v zaprt prostor je že po cca.15 min. ok oz. kot da ni bilo nič.(včeraj je bilo že na poti do ZD 50% izboljšanje).
Danes berem na internetu vendar je večina reakcij poovezanih s solzenjem oči ali nosnim izcedkom Tega sin nima, niti ga zaenkrat ne srbi, sam zatekanja ne občuti, čeprav je na pogled grozno.
Če ima kdo s takšno reakcijo iskušnje se priporočam za navodila.
Seveda vem da bo potrebno testiranje…
Hvala

Spoštovani,
vemo, da so vse bolezni doma v črevesju. Če se iz telesa ne odvajajo strupene snovi, to pomeni, da se nam vse skupaj potem nekje odraža.
Če želite pomoč na osnovi naravnih prehranskih dodatkov,ki so na tej strani večkrat omenjeni, sem vam z veseljem na voljo za nasvet in pomoč.
Moja tel. št. 041 318 844.

Lepo pozdravljeni,
Tjaša

New Report

Close