Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija alergija – cepljenje

alergija – cepljenje

Pozdravljeni!

Kot vse kaže ima tudi moja hčerka alergijo. Stara je 3 mesece in pred kratkim so ji vzeli kri ter testirali za alergijo na KML in jajca. Test je pokazal, da je alergična na jajca, na mleko pa ne. Sem na strogi dieti že 3 tedne (jem samo riž testenine-brez jajc, kuhan krompir, jelenov kruh, bučke, cvetačo in banane), vendar še ni izboljšanja. Vsak dan zjutraj se zbudi vsa popraskana in vsa marogasta v obraz :((( Okoli enega očesa je bila danes zjutraj tudi malo zatečena. Sploh ne vem več, kaj naj naredim. Za bioresonanco je treba čakat 1 mesec, vendar je stanje nevzdržno, ker nam otrok stalno joka, je razdražljiv, zelo, zelo malo spi, se praska,…

kako pa cepijo take otroke? Mislim, da je cepivo na bazi jajca?! Nam so zdaj cepljenje prestavili za 3 tedne.

pod nadzorom v bolnišnici, tako je običajno.
mi smo opravili vsa cepljenja rendo z izjemo MMR, to smo bili cepljeni šele pri 3 letih (takrat je bil beljak 0), vendar sva jedli pred cepljenjem in po cepljenju claritine sirup, cca. 1 teden. takšen izvid sva imeli le 1/2 leta, potem pa znova močan porast. sedaj na revakcinacjo čakava, čeprav bi že morali biti cepljeni, čakava da nas pokličejo v bolnico.

če si prepričana da ne zavžiješ nič prepovedanega, iz zapisanega vidim da še dojiš, stanje pa je nespremenjeno ali celo slabše, potem pojdi k pediatru, lahko greš tudi če še ni čas za posvetovalnico.
nič nisi napisala če sta dobili kaj proti alergiji, fenistil kapljice?

Testi pri tej starosti ne pokažejo nujno vseh alergij, ker otrok še nima svojih protiteles. To lahko pokaže šele pri 2, 3 letih. Pri moji pri tej starosti ni pokazalo nič alergij, je pa zelo hud alergik. Še na banane je alergična.

Priporočam ti, da daš ven še mleko, kruh pa sama pečeš doma. Ne propagiram Zdravstvenega centra dr. Wohlmanna, ker naši ni pomagal, ti bo pa jo brezplačno stestiral, čakalnih dob ni (kakšen teden morda največ).

Ali se pa dogovori z bicom terapevti, da te pokličejo, če bo kdo odpovedal. Pri tej starosti ti naj otroka samo stestira, ti daj ven vse, kar bo pokazalo in če bo izboljšanje, se tega drži. Bicom terapevti ti znajo otroka leta zdraviti za vedno novimi alergijami, tako da je še vedno W. boljši.
lp in ne obupaj!

Pri pediatru sem bila zaradi tega že 4x, enkrat so ji vzeli kri, dvakrat je dobila advantan kremo in enkrat kapljice fenistil. Napotek je bil vedno dieta! Ampak nič ne pomaga…to je najhuje. A se alergija na cvetni prah, pršic,… kaže tudi na koži, ker zdaj že dvomom, da bi bila alergična na hrano (poleg jajc).

ja kaže se lahko tudi kot izpuščaji.

New Report

Close