Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Alergija

Alergija

Pozdravljeni!

Imam 4 mesečno hčerko, pa se mi je porodilo eno vprašanje. Sama sem alergična na kar nekaj zdravil, preden sem to ugotovila, sem dvakrat imela napad, pri katerem me je začelo dušiti. Če ne bi takoj vzela dveh Claritinov in šla k dežurnemu, bi se verjetno slabo končalo. Sedaj me pa zanima, če bi se kaj podobnega zgodilo kdaj hčerki, kaj naj storim? Obstaja kakšna varianta zdravila za dojenčke in male otroke (sama imam vedno pri sebi tablete za “prvo pomoč”)?

Najlepša hvala!

S.

Fenistil kapljice, ki ti jih predpiše pediater. dajejo pa se glede na težo otroka.

Pozdravljeni

Zaradi nenehnih težav s kašljanjem, kihanjem in smrkanje vsako zimo, sem že pred leti opravila vse sorte raziskav, pa ni bilo ugotovljeno nič. Letos so se te težave povečale do te mere, da že prav težko funkcioniram. Zato sem šla na magnetno resonanco, da vidim ali sem na kaj alergična. Ugotovljeno je bilo, da sem alergična na mraz!?! Nisem še slišala za kaj takega. Ponavadi kašljanje popusti marca, ko postane topleje in je tudi več sonca. Zanima me, kako si lahko pomagam? Mi res ne preostane nič drugega, kot, da sem v glavnem doma? S tem bi se kar težko sprijaznila. Vse skupaj se mi pa zelo poslabša, ko sem pod stresom, ki se mu itak v današnjem času ne da izogniti. Zraven tega imam tudi candido, ali je to kaj povezano? Nekaj sem brala, da candida poleg ostalih težav povzroča tudi alergije. Ali bi mi claritin pomagal pri tej alergiji? Ali ga lahko jemljem, glede na to, da sem zaradi candide na dieti?

Verjetno bom hodila na BICOM naprej, ker pravijo, da pomaga pri omenjenih težavah. Vem, da so mnenja deljena glede tega. Hočem poskusiti, ker mi uradna medicina ni pomagala in mi dejansko nič drugega ne preostane. Upam, da bom ena od tistih srečnic, ki ji bo vsaj to pomagalo.

Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Moram povedati še, da ne vem ali je magnetna in bioresonanca in BICOM eno in isto, zato nisem čisto prepričana na kakšno terapijo od teh 3 sem šla. Prijela sem elektrode, ki so povezane z nekim aparatom in bajalica je pokazala nihanje na problematiko. Samo toliko še dodam in še enkrat hvala za odgovor

Lp

New Report

Close