Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija alergija

alergija

Pozdravljeni,
pri trimesečnem otroku se že dalj časa pojavljajo izpuščaji na čelu in obeh rokicah. Vidni so kot odebeljene rdeče lise ki se luščijo mehurčki občasno tudi porumenijo-nato pa se posušijo, imam občutek da so bolj vidni ponoči in ga tudi srbijo, s tem se soočamo kar že kak mesec in se stanje popolnoma izboljša z Locoidonom-krema, nato pa se čez par dni zopet pojavi. Ker se otrok doji sem popolnoma na dieti z mlekom in jajci, je pa možno da je kje v hraniše kakšna sled jajc. Skrbi me zaradi cepljenja, saj ga odlagamo in me zanima mnenje ali je to možna alergija ali so to kožne spremembe.
hvala za odgovor in lep pozdrav.

Pozdravljena

Imam isti problem vsaj sodec po opisu kaksne izpuscaje ima otrok moj je star 9 mesecev in pol in ja po nanosu kreme Locoidonom je bolje potem pa jovo na novo,skratka opravila sva alergoloske teste vse bp ,nakar se odpravim na bioresonanco in ves kaj ugotovi tista napravica ,da je mojemu sincku udarilo ven alergija na cepivo ,sedaj se pocasi zdraviva in upam da z terapijami to pozdravimo,je pa res da je vse to samoplacnisko,nikjer ni pravila,tudi glede cepljenja ne vem pa samo to da pri enem letu bom sigurno zavlacevala z cepljenjem,ker sem veliko veliko prebrala o cepivih in raziskavah pa mi je slabo kako nase zdravstvo dela ,ne bom rekla da se otrok ne sme cepiti ,samo kri pa vodo in pregled tak kot je potrebno narediti ne pa samo vprasanje A ste zdravi kaj smrkate ,kasljate in to je to in ce reces ne ga cepijo,ceprav mogoce pa ortocicek ni povsem zdrav.
Upam da sem ti kaj pomagala z mojim odgovorom

Lep pozdrav in cim prej odpravite tezavo

glede cepljenja naj raje odloča pediater, sicer pa načeloma če koža ni brez izpuščaja tudi cepijo ne, vsaj v prim. ko je sum na alergijo. smiselno bi bilo da otroka testirajo, vendar so čakalne dobe za testiranje kar dolge( čeprav morda nardijo tudi izjemo v takih prim.), in tudi testi niso zanesljivi pri tako majhenm otroku (v praksi so poznani prim. ko testi ne pokažejo alegrije pri tako majhnih kasneje pa).

Menim, da bi vam na vaše vprašanje lahko odgovorili in pomagali na temle naslovu
http://www.drwohlmann.eu/slo
ali tel. številka 01 513 44 48
Lastne dobre izkušnje mi dovolijo posredovati te podatke !

New Report

Close