Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala Aktualna prosta del.mesta na ZRSZ

Aktualna prosta del.mesta na ZRSZ

Če je prijava mogoča do 5.9.2011, ali je delo res prosto ali pa gre zgolj za oglas, kandidata pa že imajo, poslal sem v 1 tednu 15 ponudb a noben ne odgovarja, sem se tudi na zavod vpisal, kot iskalec (so me kontaktiral, da se naj oglasim a nimam časa), a se bojim, da mi bo zavod ponudil, kar eno delo, ki se niti ne ve, če je podjetje na dobri poti, prijavljam se tam, kjer se bom naučil, kaj koristnega in mogoče, čez x let sam postal s.p. ali druga oblika…..za tekočim trakom človek nima nobene prihodnosti, ali kot čistilec ali pomivalec posode, kot zidar, mizar, slikopleskar, keramičar pa lepo prihodnost.

vse kar vam lahko pametnega povem je, da bodite potrpežljivi in 1x bo že sreča na vaši strani;

nikoli ne bom pozabila primera, ko je znano podjetje iskalo delavca, nanj pa se je prijavil 50 letnik. Vsi smo bili mnenja, da imajo že koga zrihtanega in da on kot stari, ne bo dobil del.m.

————->

povabili so ga na razgovor + dobil je službo + danes je že 8 let v tej firmi in ima se super!

zato pravim, ni vedno služba vse, pomembni so tudi odnosi v službi; a da do njih prideš, moraš res, prvo službo dobiti!

srečno!!!!

Lep pozdrav! Tina * * * mislimo pozitivno, delajmo pozitivno, rešujmo težave pozitivno in živimo pozitivno naravnani * * * **************************************************************************************************************************************************** Legenda: DSP=denarna socialna pomoč, IDSP=izredna den. soc. pom., EBO=evidenca brezposelnih oseb, ZRSZ=zavod rs za zaposlovanje, ZUP=zakon o splošnem upravnem postopku, ZSV=zakon o socialnem varstvu, OD=otroški dodatek, SD=starševski dodatek, SN=starševsko nadomestilo, CSD=center za socialno delo, MDDZS=ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve, MO=materialna ogroženost *****************************************************************************************************************************************************

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close