Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! akrilni lak za servietno tehniko?

akrilni lak za servietno tehniko?

Sem brala nekaj casa nazaj, da nekatere namesto “medija za servietno tehniko” uporabljate kar akrilni lak , pa me zanima kje ga najceneje kupite? A je katera ze kaj delala s takoimenovanimi barvami zmrzali ( frost barvami) ?
Ok, pa se vprasanje, ki bo mogoce izpadlo glupo – ampak to delam prvic… to pomeni, da lahko z eno servieto naredimo le npr. eno vazo, in ostane motiv v bistvu prilepljen gor?
Ful vas obcudujem , k ste vse tolk ustvarjalne! Ste me kar spodbudile, da se zacnem se jaz matrat v tej smeri koncno!

Ja, en prtiček oziroma željena slikica za en motiv. Prtiček ostane prilepljen. Jaz obožujem servietno tehniko (ker slabo rišem) in jo uporabljam na vseh materialih. Vendar pa rajši kupim kar medije, z lakom še nisem poskusila. Ker so najcenejši mediji že od prbl. 700 tolarjev naprej, ne verjamem, da boš z lakom bistveno prihranila (edino širše uporaben je, to je pa res). Veliko veselja pri ustvarjanju, pa ne pozabi odstraniti spodnjih dveh plasti prtička… LP

New Report

Close