aknavost kože na obrazu
Zanima me, kakšna zelišča ali čaji so dobri za “čiščenje” aknaste kože po obrazu. Stara sem 38 let in pojma nimate, kako sem zaradi tega nesrečna.Aknavost se mi pojavlja že dalj časa, bolj intenzivno pa zadnji dve leti. Zdravim se tudi z zdravili (trentno sem na antibiotikih) in bi želela preiskusiti tudi kakšna zelišča (čaje, obkladke ipd).
Zdravniki so mi naredili cel kup preiskav(brisi, kri, ščitnica opd), vendar konkretnega razloga niso odkrili. Najverjetne je zadeva hormonska in naj bi kasneje prešla tudi na neko vrsto hormonske terapije. Če imate kakšno pametno idejo vsi , ki se ukvarjate z zeliščartvom, vam bi bila zelo hvaležna. Želela bi namreč probati tudi naravne stvari, ki jih do sedaj nisem. Da bi mi vsaj malo ublažile ta hud problem….
Gina, ne vidim tvojega maila , sem ti hotela poslat informacije O MAP ki ureja hormone in zelo dobro vpliva na kožo in o FHES ki razstruplja organizem.
Kakšna je kaj tvoja prebava ? Sicer pa če hočeš mi piši na mail, pa ti pošljem članke, MAP je iz stročnic in je na rastlinski bazi – moraš prebrat članke . Jaz uporabljam MAP in FHES že kar nekaj časa , sem pa tvojih let in se mi je koža zelo popravila, da o splošnem zdravju sploh ne govorim.
Pošlji oblikovano (23-01-04 01:32)
Piši mi na [email protected], pa po možnosti tudi kakšen naslov, kjer lahko kupim omenjene izdelke- HVALA
zivjo,
poskusi tavžentrože čaj, kot tonik in za pitje. vem da čisti kri ter da zelo dobro vpliva na kožo. Tudi žajbelj pomaga. Sicer pa najbolje da poskusiš sama in ugotoviš kaj ti najbolj odgovarja. Pa brez čokolade in ostale mastne hrane. Jaz sem si na tak način pozdravila zelo trdovratne glivice na rokah, pa je bilo stanje zares katastrofalno.
LP
Draga Gina,
Povsem te zelo razumem,ker sem imela isti problem.Poskusila sem ogromno stvari……pa sem prišla končno do prave zadeve….in se mi je koža ZELO popravila. Najprej si uredi prebavo,to je zelo pomembo,ker če ne se strupi nabirajo v črevesju in od tu OGROMNO TEŽAV.Potem ti svetujem eno dobro raztrupljevalno dieto z VELIKO SADJA IN ZELENJAVE. Od čajov pa najbolj pomaga DIVJA MAČEHA IN REPINEC,ker oba čistita kri, pa tudi na hormone delujeta. In še nekaj-gibanje na svežem zraku vsaj 20 minut dnevno. Glej Gina…težko je razumeti…tudi meni je bilo…a telo je celota in kot celota deluje,kar pomeni,da ne moreš vplivat na en del telesa,saj istočasno deluješ na celo telo…To pomeni,da se moreš spravit v neko ravnovesje. Meni osebno je zelo pomagal tudi korenčkov sok-je ZAKON!Tudi drugi sokovi(doma sveže pripravljeni) pomagajo…
VSE KAR SEM TI NAPISALA JE TESTIRANO IN DELUJE,PRED TEM SEM PROVALA NEŠTETO NAJDRAŽJIH KREM(DERMALOGICA),PA KOZMETIČARKE, ANTIBIOTIKE….VSE BI DALA DA BI SE MI STANJE POPRAVILO,ZATO SEM VELIKO DENARJA ZAPRAVLA…RAZUMEM KAKO JE BIT NESREČEN ZARADI KOŽE…KDOR TEGA NE PROVA NE MORE RAZUMET…POSLUŠAJ IN ZAUPAJ MI!!!
Joj, ne kar bombandirat ljudi da naj kupujejo. Če jaz razumem ta forum, naj bi bil namenjen NARAVNIM zdravilom. Če nimam prav, naj me Primož popravi.
Saj ni odveč kakšen namig, kaj je dobro (od izdelkov), toda da se prerivate kdo ji bo prodal svoje pa mi je res malo preveč. On če gino razumem, je povprašala za naravno zdravilo, ta pa ponavadi rastejo prosto v naravi…
LP
Map je popolnoma naraven in plod večletnih raziskav zdravnika Morettija, gre za idealno kombinacijo esencialnih aminokislin za človeka v obliki ki je primerna za celično presnovo. Je iz stročnic in ga v tujini uporabljajo v bolnicah. Dobi se ga v Kalčku na Trubarjevi in še v nekaterih trgovinah. FHES se žal še ne da uvažati, naročamo ga iz Švedske , ti bom pisala na mail kako. FHES vrača celice v naravno stanje, gre za silicijev hidrid in zelo močan antioksidant (imenuje se tudi aktivni vodik)