Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Ademni karcinom

Ademni karcinom

Spoštovani!
Moja mami je včeraj dobila izvid Ademnikarcinom (na želodcu) – izvid sem čisto na hitro videla, predno smo vse to oddali v bolnici. V četrtek popoldne jo je poklicala osebna zdravnica, včeraj smo že šli v bolnico. Zdravnik je rekel, da je zadeva resna in bo potrebna čimprejšnja operacija.
Zanima me kje se lahko malo več poizve o tej bolezni. Kolikor mi je uspelo izvedeti, tole ni nedolžno in je to ena tistih bolj zoprnih zadev.
Hvala za vsakršno pomoč.

Majda

Adenokarcinom je pravi izraz – sem našla med forumi kar dosti razlag.
Saj razumete, tele prve reakcije, ko sem še čist zmedena in ne vem kaj se bo izcimilo iz tega. Upam na najboljše.

M

O tem tipu mi je znano bolj malo,sem pa malce pobrskal po NCI in se najde kar nekaj uporabnega,najlažje bo če sami pobrskate po spletu (če vam je angleščina toliko domača)-vpišite samo adenocarcinoma ali poglejte na NCI pod “gastric cancer treatment”.Seveda gre za bolj splošne informacije glede zdravljenja,ki se seveda prilagodi vsakemu pacientu,bo pa vsaj malo pomagalo,da boste vedeli kakšne so možnosti zdravljenja,če pridejo v poštev pri zdravljenju vaše mame pa se boste morali pogovoriti z njenim zdravnikom.

Obilo uspeha pri zdravljenu in lep pozdrav

Skušek Peter

New Report

Close