Najdi forum

Abtronic

Lep pozdrav!

Mene zanima ce Abtronic resnicno deluje? dobil sem ze nekaj informacij da bi to naj delovalo samo bi se rad kaksno mnenje da vidim ce se splaca to nabavit. Vzrok da bi si ga kupo pa je pomanjkanje ceasa ne lenoba. Vcasih sem delal trebusnjake z daj pa ni vec casa.

Hvala!

Moja prijateljica ga je kupila, nekaj časa delala reklamo, kako da je kul in to, ampak to navdušenje je kmalu izpuhtelo. Tudi jaz sem poskusila in me niti slučajno ni prepričal. Če si dosti len in brez volje, se ti tudi tega ne da uporabljat, ker se je treba namazat pa potem namestit itd. ( to da se ti ne bo dalo ne govorim zate osebno ampak na splošno kakšni smo ). Plus tega, da so tisti gumbki ful nezanesljivi in lahko doživiš od nobenega dražljaja pa do pravega elektrošoka naenkrat in podobno. V glavnem, mislm, da se ti ga ne splača kupit. Boljše je, da začneš delat vsak dan nekaj trebušnjakov in potem vedno več, pa še dobro se počutiš, ker res nekaj delaš za svoje telo in se ne pridružuješ butastim američanom, ki sedijo na kavču priklopljeni na vse žive finte pa zraven z vrečo čipsa v rokah.
Lep dan!

A ja sorry nisem dobro prebrala. No tudi če ni lenoba, bolj učinkovite bodo prave vaje kot abtronic v istem času. Pa delaj kakšne bolj zahtevne trebušnjake, ki so že po par minutah ful učinkoviti. abtronic pa res NI kvaliteten, čeprav je mogoče zamisel dobra.
LP

Maša hvala za tvoj odgovor. Prepricala si me da tako da si ga ne bom kupo.

Ou, niti slućajno ne kupi tega, ker ga ma moj stari in prav nič ne pomaga! Sem tudi sama probala pa se mi zdi čisto nagravžno, ker moraš še z nekimi geli mazat to zadevco, pa je vse sluzasto.
Ma no, po mojem mnenju ne!

LP

New Report

Close