absces
Pozdravljeni! Stara sem 24 let in pred štirimi leti se mi je prvič pojavil absces na desni strani v grlu (v žepkih za mandelji), tedaj so mi ga zdravili v orl-ju, tako da so ga preščipnili in izpraznili gnoj. Nato se mi je zopet ponovil vsakih šest mesecev in sedaj se mi že leto dni ponovi vsake dobre tri tedne, med tem ko mi raste mi zaoteče velik del grla in za vsako zraste večji in tudi ko poči se iz njega vlije več gnoja, vse to traja do sedem dni, pri tem pa nimam nikoli povečane temperature ali kakeršnihkoli drugih zanakov morebitne angine.Ves ta čas me zdravijo z ospenom 1500 in pa z zdravili proti bolečini, ker pa je zdravljenje že dolgoročno mi antibiotik ne deluje več. Zdravniki pravijo, da ne vedo kaj natačno je to in zakaj se mi to tako pogosto ponavlja. Tudi odstranitev mandeljev ni potrebno, saj so mandelji povsem zdravi. Sedaj že osem mesecev hodim tudi na elektroterapije za zvišanje – okrepitev imunskega sistema in zadnje leto sem tudi veliko vitaminov zaužila, skratka na veliko načinov smo poskusili zdraviti, ampak čisto brez uspešno.
Prosim vas, če mi lahko mogoče vi kaj več poveste o tej bolezni predvsem pa kako jo pozdravit in kakšne posledice lahko pusti?
Za odgovor se vam iskreno zahvaljujem in vas prav lepo pozdravljam!
Anchi