Najdi forum

abrazija ali porod?

Ne. Zakaj krivična? Mislim da so pravice otrok nad pravicami in željami staršev.

MISLIM ,DA SI 3434 ZELO KRIVIČNA MOJ OTROK V OSMEM MESECU NAPREDUJE HITREJE OD DONOŠENČKOV ,VSI SO PONOSNI SAJ ŽE TRI LETA NE KADIM KAJ ŠELE PIJEM ALKOHOL IMAM 5 ANGELČKOV,KI ZDAJ PAZIJO NA BRATCA,KI IMA TAKO LJUBEČO MAMO,DA JE VSAKIH ,DVAJSET MINUT S PREREZANIM TREBUHOM,ŽDELA NAD ZIBKO KLJUB APNEJI BLAZINI ,KI TE OPOZORI ,ČE OTROK NEHA DIHATI.BIL JE DVA MESECA PREHITRO ROJEN PA IMA ŽE DVA ZOBA ,GOVORI,SAM SEDI OD 6 SE PRAVI 4 M,5 MESECA,TAKO ,DA SEM MAMA Z ODLIKO IN VSI VIDIJO ,DA SEM NE SAMO SPOSOBNA POSKRBETI ZA OTROKA AMPAK ZA VSE GOSPODINJSTVO ,KUHAM VSAK DAN ,VSI SMO OPRANII, POSKRBIM ZA HRANO…VSE POTREBNO IN ŠE VEČ IN ŠE 1KRAT MI NI PRIŠLO TOLIKO ČEZ GLAVO,JOKANJE,DA BI GA VRGLA OB TLA ALI ČEZ OKNO.RAZUMEM ,DA SO PREVIDNI,NE PA DA SO KOT TI KRIVIČN KOT TI 3434I!!!MILKA HVALA ,DA ČEPRAV NE POZNATE MOJEGA GROZLJIVEGA ŽIVLJENJA DO 20 LETA,STE POSKUSILI RAZUMETI MOJO STSKO!HVALA VAM!

Ostajam pri zgoraj izrečenemu. In s tem svojim postom sama to samo potrjuješ.

Kar se mene tiče je debata zaključena.

To debato bom zaključila jaz ,ko bom rodila noveg otročka upam ,da jih ti nimaš ,ker si čisto brez srca in ne poznaš celega ozadja zato jaz na tvojem mestu ne bi govorila!LEP POZDRAV aja pa mojemu otročku se godi bolje kakor uspevam zaznati naokoli zato mi ne s tem ,da gre za varstvo otrok,saj je otrokova zdravnica ,ki je nad njegovim razvojem navdušena povedala ,da ji je otrok padel s pralnega stroja in mu je počila lobanja!!!!!!!!!!!!?????????????

Vsem ,ki ste na moji strani ,zanosil sem sicer ne prav namerno je pa zelo zaželjeno,sploh ,ker bom mama dvojčkoma sem 11 tednu in je vse v redu ,pa ravno ,ko smo dobili stanovanje in se selimo,vesela sem ,da se sama pri sebi nasmiham pa tudi jokam ob že ob reklamah-nosečniški hormoni

moja dva in moja nosečnost lepo napredujemo !happy mommy

New Report

Close