Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija Abdominoplastika

Abdominoplastika

pozdravljeni,

zanima me koliko časa traja okrevanje in če po operaciji po nekam času lahko normalno delaš oziroma če lahko vse delaš tako kot prej dviguješ enaka bremena. Kako je koža po operaciji prožna recimo če pridobiš še neki misične mase…

Zanima me tudi s strani ljudi ki so že meli tako operacijo kako so potem zadovoljni sami s sabo, a so se prav odločili?, negetivne izkušnje in predvsem kakšne so prve dni po operaciji 🙂

Pozdravljeni

Kratke info in skice o posegu najdete na mojem spltišču med publikacijami. oglejte si dokument abdominoplastika – preoblokovanje trebuha.
Prvi dnevi po posegu so precej neprijetni saj gre za veliko rano , koža je napeta, imate cevke , ki iz podkožja odvajajom tekočino …

lep pozdrav

Aleš

hm kakšne cevke? Po kakšnem času se te cevke odstranjo in kok časa traja recimo okrevanje da lahko normalno hodiš sediš 🙂

Pozdravljeni

Cevke – dreni iz podkožja , ki s podtalkom odvajajo nabirajočo se tkivno tekočino, sokrvico ali kri iz rane. Običajno so v rano nekaj dni.

Hodite že na dan operacije, po tednu dni ste sposobnoi krajših sprehodov, v 7 do 14 že lahko opravlajte lažja fizična dela,
Čas okrevanja do polne funkcije je lahko tudi do mesec dni in več

lep pozdrav

Aleš

New Report

Close