Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost a vsi oralno seksate?

a vsi oralno seksate?

midva spunco imama samo navadn seks in nikoli nisma oralno ali analno ker meni ni blo potrebe in nikoli nisem hotel pa tudi punca nikoli ni rekla da bi in mislim da tudi ona ne rabi tega pa me zanima če kdo od vas oralno NE seksa ali analno pa ali je mogoče znama narobe kaj ker nama ni do tega???

no midva s fantom tut ne sexsava analno, oralno vcasih, vendar njemu to bolj pase kot meni… vse je stvar okusa

Ne analno pa res še nisem (tudi si ne želim)
Oralno pa samo enkrat ali dvakrat pa še takrat ni ne vem kako.

Poskusi punco zadovoljit oralno in jo s tem popeljat v sedma – ma kaj sedma v deveta nebesa. Ne bo ti žal!

Je pa res, da po moji oceni oralno seksa enih 80% parov, analno pa morda kakih 5 %, pa še tukaj gre bolj za radovedne poiskuse in le redki potem stalno to počnejo.

Tako jaz mislim, lahko pa da se fejst motim, me prav zanima, kako to ocenjujete drugi.

p.s. Oralnega seksa je po moji oceni z leti pri istem paru vedno več oziroma ga je na splošno več med starejšimi pari, ki si vzamejo čas za užitek…

Jest si sploh ne predstavljam, kako da kakšen par nima oralnega seksa. A pol sam nabijate non stop al kaj?? Pa menda je vsem tipom že počas postal jasno, da ženske to skoraj nujno rabijo, da doživijo orgazem! Ali pa vsaj draženje ščegetavčka.
Kje je tukaj kakšna intima, če se samo nabija???
Glede anale pa tako: po moje jih kar nekaj več procentov seksa tudi analno; samo ne obešajo tega na veliki zvon.
Aja, pa a se potem tudi ne pogovarjata o tem, kaj komu paše, kaj bi počela, kako bi izboljšala svoj seksualni lajf??? Groza…

jaz ravno nisem za analni sex, mislim pa da z oralnim ni nic narobe oz. oba v tem uzivata. Je pa tudi res, da ce se ne brijeta tam doli, vama ze verjetno zaradi tega ni glih najboljse. Verjetno je lazje it z usti tja, ce ni dlak, kot ce so in jih imas pol polna usta. Mislim pa, da tudi ni nic narobe za fante ce se poklingajo tam spodaj.

Jst se ful strinjam z maco… in jo samo se dopolnjujem…
Daniel je napisal: “punca nikoli ni rekla da bi in mislim da tudi ona ne rabi tega”
Daniel, MISLIS ali VES?
Samo mislit ni dost, vprasaj jo, ce se sama tega sploh ne upa predlagat. Ce si za njo prvi partner, potem punca sploh ne ve kako to zgleda in da ji bo mogoce oralni seks boljsi kot vaginalni. Vsaj pri meni je tako.
Sicer pa res zalostno da sta v seksu tako omejena, da ne preskusata vec stvari…

Vedno najprej oralni seks, šele nato “nabijanje”, kot je rekla Maca. Seveda pa je predpogoj higiena.

S partnerjem imava redne oralne odnose, analne pa le občasno. Se strinjam, da je to pri sexu nekaj kar mora biti (oralni odnos), je pa res, da je mogoče všeč le tistim, ki so pri odnosu sproščeni in jih ne skrbi npr. videz, kaj si bo drugi partner mislil ipd.

Mene moj oralno zadovolji skoraj vsakič, njega pa jaz še nisem poskusila. Nisva nikoli prišla do tega. Je pa res, da mi oralno neverjetno prija. Morda še bolj kot navaden sex.

Dej “povlec” mu ga ze a misls da jo bo sam on teb lizu?

Prvo oraln sele pol pride ostalo…Tvoja punca ne ve kaj zamuja…Pa kokr jst vem, se tut tipi tega ne branjo… Probita kdaj…pol pa presodita ce se splaca al ne…A nikol ne pogresata tega, da bi eksperimenterala in probala se kej novga???

Brez oralnega seksa ne gre, analni pa tud včasih zapaše, ampak ne vedno! Nikakor si ne morem predstavljati vajinega spolnega odnosa. Kolk časa ta stvar pri vama sploh traja? Jaz osebno se raje manjkrat ljubim, ampak tistikrat pa uživam, saj se s partnerjem posvetiva 100% eden drugemu. Vzameva si čas in se ljubkujeva, liževa, … uro do dve uri. Pa daj pomisli tud mal na svojo punco, a si siguren da ji sploh kdaj pride?
Higiena in urejena muca – brez tega pa ne gre!

Zijo!
Ja, jaz imam tipa, ki samo normalno seksava. Nikoli nisva oralno, nikoli analno. In oba zelo uživava. Nimava potrebe po tem, da bi probala tudi druge “metode”, če nama pač tako ustreza.
In to, kar pravijo ostali, da ne more bit dober tudi navaden seks… Lari-fari…
Daniel- če nimaš potrebe, ti (vama) ni treba!
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close