A sm ji usec
Oj, jst sm spoznou eno punco k je tko res fajn, sva sosolca. Oba sva stara 17 let skor usak dan še pogovarjava po messengerju in mava use mogoče teme. Parkrat sm ji že reku d mi je lepa pa če bi šla ven ampak je vedno mela nek razlog d ni šla (npr d nima časa, alpa d ji doma ne pustijo ipd). Nvm a so to izgovori al je res. No zanima me kaj nej nardim, a sm ji usec?
Na nek način si ji, če se toliko pogovarja s tabo. Ne moremo pa vedet, ali res ne sme ven. Glede na situacijo z virusom je mogoče, da res ne sme, po drugi strani pa glede na situacijo, da je skoz noter, ji je mogoče strašno dolgčas in si piše še z mnogimi. Glede ne to, kar si napisal, težko rečem, da si ji všeč tako kot si želiš, niti ne morem rečt, da ji nisi. Če dostkrat reče, da nima časa, bi bolj rekel, da ji nisi dovolj.
No, jaz sem imela in še vedno imam zelo “problematične” starše, tako, da je čisto možno, da ne more in nima časa.
Je pa tudi možno, da si ostal v friend-zone, če se nenehno dopisujeta si ji 100% všeč, vendar lahko tudi samo kot prijatelj.
Moj nasvet: zmenita se za učenje v knjižnici s kavo/pico. In daj konkreten razlog in časovni okvir npr. “A bi se skupaj učila geografijo naslednji teden – častim pico” ali pa “ej, a bi se lahko dobila v parku ta teden, pa skupaj matematiko vadila – prinesem piškote pa sok”
Samo ne pozabi, da je panika okoli Covid. Tako, da se ti splača počakati, da se malo poleže in ob “dohitevanju” učne snovi povabiti na skupno učenje.
Pa ne rini prehitro – marsikatera se preplaši 🙂
Lp
Všeč ji verjetno si, oz.vsaj dober “sogovornik”.
Všeč všeč pa po napisanem ne, ker zaljubljena punca naredi vse, da je lahko v bližini tega fanta. Ona pa išče izgovore.
Oziroma…zgoraj omenjena izgovora sta izmikanje na lep in prijazen način.
Če bi bila zaljubljena in ji starši resnično ne bi pustili, bi napisala smislu, da je ne pustita, ampak da ju bo probala pregovori, ali pa da bo rekla, da gre v trgovino, pa se lahko na kratko vidita.
Za malenkosti gre, ko si zaljubljen…
Kaj pa ti je odgovorila, ko si ji napisal, da se ti zdi lepa?
Itak da ji ne pustijo vn. Kva vam je
Jz tud svoje ne pustim naj kaj prinese domov.
Bos pac pocakal da bo korone konc.
Ja si ji vsec.
Ni pa slabo ce ji tud skoz ne pises. Kak dan dva bi lahk preskocu.tak ji das prostor da ugotovi al pogresa vajine pogovore al ne.
Ce jih bo se bolj pripravljena govorit in se sestat ampak pol.
Lahk se zmenita da grdsta po koroni vn. Ce bo rekla da ne. Potem pisi propalo.