Najdi forum

A je moški visok 178cm majhen?

Pozdravljeni,
star sem 16 let in sem visok 178cm. Ali je to majhna, srednja velikost za moškega? Čeprav je 178cm baje povprečna višina moškega bi vsaj rad zrasel za 2-5cm. Sicer sem imel dve punci ampak nekatere mi pravijo da sem “majhen” po višini. Aja pa dvomim da bom še kaj zrasel. Oče je visok 183cm, mami pa 158cm.

Pri šestnajstih še rasteš in najbrž boš presegel očetovo višino. Mamino si že. 🙂 Moški tvoje veličine ni majhen, a saj tudi punce niso samo velike. Nekateri celo pravijo, da je precej čudno videti dvometraša, ki ima ob sebi eno, veliko komaj poldrugi meter.

Ne obremenjuj se z nečem, kar se lahko nekoč izkaže kot tvoja prednost.

jaz sem toliko visok (mogoče 179cm), to je čisto povprečno baje.

To je čisto v redu višina za moškega, saj gre za srednjo višino. Mislim pa, da boš zrastel še za kak cm.

sredne

srednja

Je bolj srednja velikost, ker se pri moškem nekako kot visok moški v cm meri nad 180. Ampak, to je tudi malo stvar pogleda ženske/punce, ker si že omenil.
Glede rasti pa, pri 16 letih človek še ni dokončno razvit. Sama sem pridobila od 18 do 21 leta novo številko noge ter tudi zrasla sem za skoraj 3 cm. Človeški organizem preseneča.
Vse je ok. Podedoval si nekakšno zlato sredino po očetu in materi, ampak v ljubezni ni nič izgubljenega. Če te to skrbi.

Ah ja, tele punce znajo v mladosti kar precej zaznamovati/zamajati deško samozavest celo tako zelo, da želijo spremeniti svoj videz. Pa tudi v obratni smeri gre seveda. Vsi v iskanju svojega ideala iščejo neko popolnost. Eni na sebi, drugi pri drugih.
Tvoja velikost je, kakršna je. Lahko jo sprejmeš, lahko se pa celo življenje obremenjuješ z njo. Trenutno je slednje, a s časom boš sprejel in teh opazk sploh ne boš več slišal.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pod pogojem, da bo zadovoljen s svojim življenjem. Če ne bo, pa lahko spet išče razlog v višini. 🙂

ne se sekirat =)) maš čis dobro visino resno =) sama sm visoka 172 pa sm mela 2 tipa k sta bla oba visoka okol 175 =) drgac pa usak z necem na seb ni zadovoljen … na konc se mors sprjaznt in bit zadovoljen s tem kaksn si in kdo si =)) tko da se enkrat ne se sekirat :P!

srednja višina, nisi premajhen, mogoče še malo zrasteš

Si in nisi majhen, odvisno s kom se primerjaš. V slo je dost visokih in nizkih ljudi…

Jaz osebno imam zeloo rada visoke fante in nizkih sploh ne gledam. Všeč mi je, da imam petke in sem še vedno vsaj malo nižja od tipa 🙂 Tip zame mora biti visok, ker če ne zame ni moški…sicer je pa naravno da imajo moški večje ude od žensk.. Sama sem visoka 170cm in pod 185cm ne pridejo v poštev!! Imela sem same višje nad 185cm, edino enega ki je bil par cm večji od mene in mi je bilo z njim na javnih mestih malo sram, počutila sem se kakor da hodim z nekim najstnikom… Tudi ko vidim par, ki je podobno visok mi gre večinoma na ”smeh”, ker mi to ni všeč…Moje mnenje..

Ti se pa ne sekiraj, si kar si in tega ne moraš spremeniti. Če ti res nagaja, se mogoče pogovori s starši in osebnim zdravnikom… Poznala sem namreč punco, ki je bila v osnovni šoli v zadnjih razredih PRE-nizka in je od zdravnice dobila neke hormonske tablete, ki so ji pospešile rast. Vendar s temi rečmi se ni za igrati!!

Sicer sem pa hotela dodati, star si 16 let in verjami da boš še zrastel!! Jaz sem napisala bolj splošno (malo sem falila, priznam)!!!

Ne sekiraj in ne primerjaj se. Vsak človek je celota. Sicer boš pa centimetre zaradi rasti itak še pridobil….

Pa tudi, če nič več ne zraste. Večina punc je itak pod 170 cm. Tiste so najbolj sladke. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sicer mi punce pravijo da zgledam okol 180cm…sam stvar je taka. Kaj ste slovenke res tako izbirčne. Moja kolegica(ki je angležinja in visoka 173cm) je rekla da je moja višina idealna in da je tam taka višina “tall”. Sicer po narodnosti nisem 100% slovenec(oče prihaja iz evropske države kjer je povprečna višina moškega 178cm-taka kot moja)

PREJ MAJHEN , KOT VELIK . UPAM, DA BOŠ ŠE ZRASEL

Srednja velikost za to okolje. Za Kitajce si velikan, za Nizozemce malček.

Vendar; Napoleon ni bil niti tolikšen, kot ti, pa poglej, kakšne je počel po svetu. Ni vse v višini; prava veličina je v globini in širini. Čez čas boš razumel.

Delo je pri tleh, so rekli včasih ali vsaj blizu poda, če nisi ravno pilot, astronavt ali … krovec. Torej srednja velikost zadošča za vse to in še za vse ostalo.

New Report

Close