Najdi forum

A je kdo v Londonu?

Hojla! Ce je kdo trenutno v Londonu (ali v okolici) ali pa tam dela ali pa…in bi rad sel na kako pijaco naj se javi!

Lep dan želim!

Žal sem v petek prišel domov. Vseeno pa priznam, da tam nisem imel časa preverjat forumov na internetu.

Lp

cau.v sredini feb se selim v UK.Ne ravno v london,pač pa v Sheffield.Bom pa najbrž večino vikendov prezivela v londonu….
lp

Jest sem se tud glih selim…trenutno sem pr enmu kolegu in iscem stanovanje! K bos gor se mi kej javi na mejl! Lp!

hej, jst sem v londonu. W1.

Javi se na

[email protected]

se ze veselim pijace 🙂

hey ya..

upam, da ti bo vsec zivljenje v UK. JAz zivim namrec tukaj ze leto in pol.. v Watfordu..ki je A cona Londona.. Kam natancno pa ti nameravas oditi?

mateya

Pa ti ustreza zivljenje tukaj? Kaj pa pocnes?
Jaz sem kaki dve uri proti severu stran od tebe.

cau mateya…
saj sem bla ze zdej velik v uk,pretezno v londonu,sam sem se vozila sem in tja,zdaj sem se pa odlocla,da grem kar tja,ker sem dobila se dobro ponudbo za delo.Grem pa na sever, v sheffield….. Katja v katerem mestu zivis?
lp

hmmm..

mislim da bom za vedno ostala slovenka po srcu in se nameravam vrniti v slovenijo cez kaksne 5let. (ko koncam fax in kaksne par let izkusenj) Zivljenje tukaj ni ravno mojega okusa.. se mi zdi kot da so anglezi izgubili vrednote druzine in medsebojnih odnosov..
SO stvari, ki so ok tukaj.. npr. ce si student dobis veliko podpore, veliko lazje najdes sluzbo in denar je dober.. kar pa se drugih stvari tice.. bolj tko no.. nisem ravno impresionirana nad UK 🙂 ..

kaj pa ti?

mateja

hey,

jaz zivim v Watforu.. ki je severo zahoden del londona.. Cona A.. ze cisto na robu Londonskega podrocja.
Kaksno delo pa si dobila?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close