Najdi forum

… in jaz se vedno cakam, kdaj bo svet spoznal, kako prazen in nesmiseln je brez njega, in se bo nehal vrteti …

Draga Špela

Le slutim lahko kako hudo ti je. Vem, da boli in bolelo bo še dolgo a svet se ne bo nehal vrteti pa,če si še tako želiš. Tudi sama si želim a vrti se in vrti……..

In svet se vrti, brez njih, ki so nam pomenili vse… po pol leta še vedno tako boli…

Moje iskreno sožalje.

Danes mineva tudi 10 let, kar je umrl moj oči. Jaz pa že cel dan iščem tisto nekaj, kar bi me pomirilo… :((( Pa pravijo, da čas zaceli rane. Ampak mene take obletnice vedno znova vržejo. Ostali pa se obnašajo, kot se nič ne bi zgodilo in pričakujejo od mene, da bom že enkrat pozabila… Pa ne znam…

Špela, pošiljam ti en topel objem. In vedi, da v zmedenosti in bolečini nisi sama. Drži se…

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

ja špela vrti se za druge in okrog drugih, za tebe, mene, in druge trpeče pa se svet ne vrti, vrti se samo trpljenje. čas ni naš zaveznik, pol leta, leto, leta nič ne pomenijo. trpljenje pa traja. čustvom se ne da dopovedati da dragega ni več na tem svetu. Vse je, samo njega ni.. Ni in ni tolažbe..

New Report

Close