Najdi forum

3d ultrazvok

Pozdravljene!
Mene pa še kar muči ta ultrazvok. Zadnjič sem zasledila, da ga menda sedaj ima tudi dr. Pušenjak. A je že bila kira tam na tem UZ? Na nihalni sem že bila pa bi rada samo ta UZ naredila. A so omejitve do katerega tedna ga lahko narediš? Rada bi imela slikice naše pikice samo da bi se odpravila v SG nama je predaleč (prenaporna bi mi bila pot).
Zelo bi vam bila hvalažena če katera kaj ve o tem. Lepo in srečno nosečnost vsem nosečkam.
Sash

mislim, da je na ringa raja ena pisala, da je bla pri njemna 3 D in da je dobila CD.sicer pa ga lahko sama vprašaš na njegovem forumu, odgovoril pa ti bo na tvoj naslov, ki ga takrat pustiš v glavi ali samem sporočilu.lahko pa tudi vprašaš na št.051321224,kjer se naročaš tudi na navadnega pri njemu.
čau

:))))))) Sem ravno iskala cifro, da ji napišem kje naj se informira, pa si me prehitela ;)))

nia, kako se počutiš? Kaj novega glede prerležeče posteljice?

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

še kr leži :)))))mam UZ čez en teden pa bomo vidl.no, krvavim pa zaenkrat ne, tko da si upam v štacuno pa do mačkov ,k so zraven bloka,dons pa načrtujem že cel podvig, k grem do DM-a.
drgač pa ,sej veš,men je vse fino in luštno, sam da mam našga miškota v trebuhu,pa tud če bi res morala do konca ležat.sej se konckoncev tud tega privadiš.
ti boš mela pa kmal veselico, nede?

pred nekaj tedni je Pusenjak odgovarjal, da 3d UZ nima kaksne posebne koristnosti in da se dela bolj za komercialne namene (poisci z iskalnikom, ni bilo dolgo nazaj)

Ja, še cca. en mesec :))))

Me pa zdaj fajn matra, ker se komaj kam privlečem – gležnji mi vedno bolj otekajo… Prav grozno zgleda in težko hodim 🙁 V sredo imam G in bomo videli, kaj bo rekel. Bila sem tudi pri splošnem zdravniku, ampak mi Naklofen in obkladki en klinc pomagajo 🙁 Pritisk imam idealen, urin b.p.

Ampak kepica odtehta vse :))))))))))))))))))

Drži se!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Ja, ja, Pušenjak je vedno pravil, da 3D UZ nima takšnega pomena, zdaj pa ga v Dravljah resnično imajo. Danes sem se naročila na NS in preverila glede te informacije, ki drži. Glede CDja pa mi je rekla, da so nekaj snemali, da naj si praznega s sabo prinesem, vendar se še ne bo toliko videlo. To mi je jasno, da se okoli 20. tedna veliko več in lepše vidi, ampak če je bilo že pri 10t tako lepo gledat, ne vem, zakaj ne bi bilo pri 13t.

Spostovani, sem v 34.tednu nosecnosti. V ponedeljek sem imela pregled pri ginekologu in imam vprasanje glede ultrazvoka. In sicer, ko mi ga je delal cisto spodaj na trebuhu, mi je zelo pritisnil noter, tako da me je zelo bolelo. V tistem trenutku mu nisem nic rekla, saj sem pac predvidevala, da mora tako biti in on ze ve kaj dela in gleda in nisem hoteöa delati nepotrebne drame.  Otrok je ze obrnjen z glavico navzdol. Zdaj pa mi vseeno ne da miru, ce bi taksni mocni pritiski lahko kakorkoli poskodovali otroka? Hvala in lep pozdrav!

Spoštovani,

lahko ste mirni. S takšnim pregledom in pritiskanjem ploda ni mogoče poškodovati.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close