27 letna devica
Pozdravljeni!
Pri 27 letih še nisem imela zveze, nisem se sploh še niti poljubila. Ne vem, zakaj me zadnje čase to vedno bolj obremenjuje saj se nekaj časa sploh nisem ukvarjala s tem in mi je bilo vseeno?
Sedaj pa razmišljam, da je z mano nekaj narobe. Ne znam vzpostavljat in obdržat stika z nasprotnim spolom. Sicer se zdravim za socialno fobijo. Ne vem več, kaj naj sploh naredim.
Predvsem pa me ovira, ker imam slabo samopodobo. Ne vem, kako naj se tega znebim.
Lp
mene ne zanima kako se zdravis niti kako je do tega prislo. ok! jaz t isamo povem kaj naredi. začni trenirat AIKIDO. spravi se k sebi in začni športat. če nimas razvitega telesa popolnoma nič pa idi plavat in tečet in delaj doma vaje za moč. ne glej na izgled samo treniraj in zdarvo jej. nevme kako izobrazbo imas. narei eno stopnjo visjo!! ne razmisljaj o sexu. je pa seveda drugače kul in fajn. to da je neki narobe s teboj ja vrjeno je ja. pa dobro, vazno da si ziva in zdrava fizicno. veš kolko je neumnih pri nas res neumnih pa sedijo v parlamentu!! tako da se ne sekiraj. povprečna inteligneca v svetii n sloveniji je ziher pod teboj. kaj sele custvena inteligenca!! kar se tiče nevzgojenosti in zahrptništva pa itak po moje kr dominiramo v sloveniji. tak da se skuliraj, idi plavat idi na aikido. noben treneraikida te ne bo odslovil ker si suha ali neki nerazvita. vesel bo da ti lahko pomaga ziher!!! garantiram. nismo vsi moski kao neki kvazi jebači in mutibariči, se najdejo tudi resni. lahko ti garantiram da hitreje najdes normalnega moskega pri nas kot zensko!! tak oda se ne sekiraj nič. boš spoznala nekega pa je pa se bota dol dala. to je to. ne kompliciraj. idi tečet, delat vaje za moč, treniraj aikido in plavat idi, zacni hodit v kino. ne glej televizije ke je pralnica!!! maš avto?? idi na morje cim večkrat!! drugega zdravila ni. če hočeš znat preval pač moraš delat prevale počasi 1000 krat , pa znas!!! preprosto noben se ni rodil pameten!!!
dobro jutro jaz bi te rad spoznal moj tel 041578671 [email protected] več ti povem tudi v živo