Energijska terapija za pomladne dni

Uredništvo, 03. april 2013.
Zlati oreh

Energijska terapija je težko razumljiva in za mnoge predstavlja novo doživetje, ki nanje vpliva blagodejno in osvobajajoče.

Zlati oreh 1

»Drevo je že od nekdaj simbol moči, modrosti, plodnosti in življenja samega. Zlati oreh je simbol življenja, vsega, kar si želimo in obilja, ki nam ga vse stvarstvo ponuja, in ga lahko sprejmemo in živimo, če le odpremo svoje srce. Je povezava med nami, vesoljem in zemljo in zavedanje o tem, da smo vsi eno in zato večni.«

Zlati oreh

Energijska terapija je težko razumljiva in za mnoge predstavlja novo doživetje, ki nanje vpliva blagodejno in osvobajajoče. Prinaša nam svežino in naše naravne občutke vitalnosti, ki so pogosto pod skorjo različnih obremenitev in negativnih čustev. Pomaga nam, tako kot burja spiha prah z ulic in dež spere umazanijo, da se lažje očistimo energijskega balasta, po tem pa zablestimo in zadihamo ter naredimo korak naprej. Predvsem v smislu, da ne vlagamo energije in pozornosti v tisto, kar nas izčrpava, in da prekinemo tokove negativnih spiral, ki nas vlečejo v močvare negativnih čustev. Tako se začne naša pot sprememb, za globlje in zahtevnejše spremembe pa je potrebno tudi nekaj časa, truda in učenja. Po nekaj terapijah in spremembah tudi v delovanju naših avtonomnih nezavednih procesov tudi sami začnemo opažati, kako energija prostora ali ljudi, čustev in občutkov vpliva na nas. Izostrita se naša zaznava in občutljivost, posledično postanemo bolj pozorni na lastno energijsko čistost. Naučimo se tudi bolje negovati sebe, skrbeti zase ter znamo investirati vase, v svojo rast in razvoj.

Kot je učil Aristotel, se dober človek ves čas trudi in popravlja svoje nepravilnosti.

David Jerebic je diplomirani socialni delavec in vse življenje ga vodi želja po pomoči ljudem in posredovanju znanja. Več kot 4 leta je delal na področju svetovanja zasvojenim in jim pomagal, da se naučijo prevzemati odgovornost za svoje težave in življenje ter ga aktivno zaživijo.

V težkem delovnem okolju je spoznal, da klasični pristopi niso dovolj, uspeh je preslab, spremembe predrobne in počasne. Leta 2003 je zaradi lastnih težav obiskal tečaj reikija, ki mu je spremenil življenje. Takrat se je prvič srečal z energijami, ki so ga navdušile.

Odločil se je za nadaljnja izobraževanja v tej smeri in se še dodatno usposablja. Rad bi pomagal tistim, ki se odločijo za spremembe v življenju, vendar ne vedo, kako.

Zlati oreh

S pomočjo pogovora in različnih masaž – klasična, energetska in športna, pomaga krepiti dobro počutje. Pri masaži uporablja izključno ekološka in popolnoma naravna olja.

Naš vsakdan pogosto zahteva prisilno držo za računalnikom, premalo se gibamo ali v športu pretiravamo, na telesu se odražajo tudi vsakodnevne napetosti, čustveni pretresi, stres in še bi lahko naštevali. Skupaj z vami izberem pravo masažo, pogovorimo se o vzrokih za težave, sprostimo težavna mesta, predvsem pa vam dam usmeritve, kako vsakdan prilagoditi potrebam vašega telesa, kar se v prvi vrsti pozna v boljšem počutju.

Zlati oreh

Pokličite in z veseljem bo odgovoril na vsa vprašanja. Podarite darilni bon in še komu polepšajte dan.

Imate vprašanje ali bi želeli nasvet? Povprašajte Davida Jerebica na forumu Masaže.

Oglasno sporočilo 

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,432
05.08.2021. ob 15:07
284,558
31.07.2021. ob 17:39
110,205
05.08.2021. ob 15:22
Preberi več

New Report

Close