Tudi vi potrebujete kavč in posteljo v enem?

anonimni uporabnik, 27. avgust 2015
Ostalo

Mansardna stanovanja oziroma nekatera manjša stanovanja preprosto nimajo dovolj prostora, da bi vanj…

Mansardna stanovanja oziroma nekatera manjša stanovanja preprosto nimajo dovolj prostora, da bi vanj lahko postavili posteljo, zato se v takšnih primerih išče rešitev v kavčih, ki imajo ležalno funkcijo primerno vsakodnevnemu spanju. Ker je kvalitetno ležišče bistveno za udobno spanje, je potrebno pri izbiri kavča večjo pozornost nameniti vzmetenju, načinu izvleka ležišča,ki mora biti enostavno, ter seveda, da dobimo dovolj veliko ležalno površino.

Mark--ambient-lezisce-kavc

Če je prostora nekoliko več, je dobra rešitev kotna sedežna garnitura z ležiščem, kjer je uporabne površine še več, prav tako je večja tudi ležalna površina.

IMG_4319_obdelana

Pri nakupu kavča ozrioma sedežne garniture za spanje si seveda želimo, da dimenzijsko ustreza našemu prostoru, kar je v praksi včasih težko najti. Izdelek lahko odgovarja vsem kriterijem, vendar če je velikost prevelika ali bistvneno premajhna, nam še tako lep in primeren izdelek nič ne koristi.

Slovenski proizvajalec sedežnih garnitur Žakelj kupcem omogača izdelavo kavča  prilagojenega  velikosti bivalnega prostora. Prilagoditev predstavlja manjše doplačilo, zato je pri njihovih kupcih to pogosta izbira.  Njihov program sedežnih garnitur in kavčev za vskakodnevno spanje je širok, saj so na tem področju glavni slovenski proizvajalec.

 http://www.zakelj.si/sl/storitve#sedezne_garniture_po_meri_in_narocilu

Oglasno sporočilo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,460
04.05.2024 ob 13:05
296,856
04.05.2024 ob 16:26
112,983
04.05.2024 ob 05:23
Preberi več

Več novic

New Report

Close