fbpx

Novo! Argeta Snack prigrizki

Novice

Ste za nekaj novega, kakovostnega in okusnega?

Ste za nekaj novega, kakovostnega in okusnega?

486F1AD2-6F54-11E1-906B-D43D65B94067

Argeta, ki redno sledi trendom sodobnega načina življenja, predstavlja nove okusne Argeta Snack prigrizke v svojih najbolj priljubljenih okusih: kokošji, tunin in Junior Original. Prigrizek vas bo navdušil s 45-gramsko pašteto Argeta, ki se izvrstno poda k sedmim grisinom v paketu.

Argeta Snack je pripravljen za takojšnje uživanje in užitek, saj izdelek le odprete in odlična, prvovrstna malica je pripravljena. Argeta Snack bo nedvomno postal vaš stalni spremljevalec v službi, šoli, na izletih ali potovanjih, saj gre za slasten prigrizek, ki vam bo dal dodatne moči in elan za vaše številne vsakodnevne aktivnosti.

Ker pa Argeta vedno znova rada preseneča in navdušuje, vas poleg novega Snack prigrizka v teh dneh razveseljuje tudi z zabavno nagradno igro Argeta Snack Puzzle. Le kdo ne pozna zabavnega sestavljanja drobnih barvitih koščkov sestavljanke?

Zagotovo so vam že od otroštva dalje pomagali krepiti koncentracijo ter vas vsaj za nekaj časa rešili vsakodnevnih skrbi.

Pridružite se nam torej na Facebooku izberite med kokošjim, tuninim ali Junior Original okusom novega prigrizka Argeta Snack ter se potegujte za priljubljen iPhone 4S.

Navdušeni boste!

www.argeta.com

Oglasno sporočilo


Sledite nam