Najdi forum

celulit

Pozdravljeni,
stara sem 26, visoka 168 in tehtam 75 kg. kar nekaj prevec. sedaj sem se odlocila, da stopim v boj proti kilogramom. v nacrtu imam veliko kolesarjenja, plavanja, sprehodi. veliko vode in res 5 obrokov na dan, pa cim manj mascobe in sladkarij. ne vem pa se tocno kako naj se znebim pomarancaste koze na stegnih. ravno sedaj sem pricela hodit na eno anticelulitno masazo, po prvi masazi z aparatom sem izgubila 3 cm, ampak celulit je se kar tam kje je bil. pred sabo imam se 5 masaz in upam, da bo na koncu rezultat kaj boljsi. zanima me pa v naprej, katera hrana se priporoca, morda kaksna v redu krema, na kaj moram paziti, da ne bom potem vsega dobila nazaj, kajti to “zdravljenje” me bo kar precej stalo.
hvala za odgovor.

Na temo celulita je bilo kar nekaj pisanja na tem forumu, malo pobrskajte nazaj. V prodaji je vač krem, ki naj bi pospeševale razkroj maščobe, meni se zdi, to je le moje čisto osebno mnenje, da kreme le olajšajo masažo in kakšnega pretresljivega učinka same po sebi nimajo. Praktično vsaka kozmetična hiša ima v svoji kolekciji tudi kremo proti celulitu.
Pazite, da boste obdržali telesno težo, izogibajte pa se kalorijskim “bombam”, predvsem čokoladi, sladicam in mastnim jedem. Z vadbo, masažo in dieto boste morali nadaljevati tudi po tem, ko boste prve učinke zaznali, vendar manj rigorozno in intenzivno, veliko boste lahko tudi opravili sami z masažno rokavico ipd.

New Report

Close