Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina mlečna plodovnica

mlečna plodovnica

Imam datumm poroda čez 5 dni. Bila sem na amnioskopiji in me zanima, kaj pomeni da je plodovnica mlečna. Hvala

Plodovnica se vedno nekaj dni pred porodom zamotni, to le pomeni, da se nosečnost izteka, nevarno bi bilo, če bi bila plodovnica umazana (zelena), kar bi pomenilo, da se plodu ne godi dobro in bi zdravniki sprožili porod takoj.

Vse je v redu, le mirno in korajžno, pa sporočite nam, kaj boste rodili!
Srečno!

Njlepša hvala, vprašala bi vas rada še to, s čim čistimo popek otročku dokler se ne zaceli- z 70% alkoholom iz lekarne ( rada bi vse pripravila, glede na to, da gremo domov že 4. dan, popek še ne bo verjetno zaceljen). Hvala

Spostovani!

Z zanimanjem sem prebrala Matejino vprasanje. Pri porodu moje hcerke je bila plodovnica bistra. Porod je bil pospešen. Če izpostavimo samo vidik plodovnice; ali bi bilo za otroka optimalno, da se rodi, ko postane plodovnica mlečna?

Hvala za odgovor.
Darja

Hrastico na popku pustite pri miru, ko bo sama odpadla pa boste lahko otročka kopali. Alkohol peče, če ranica ne bi bila lepo zaceljena ga raje umivajte s 3% peroksidom, ki ga kupite v lekarni.

Na to vprašanje pa vam ne znam odgovoriti, prosim postavite ga dr.Pušenjaku, ki je ginekolog in porodničar, tudi na teh forumih.

Darja, danes sem bila zopet na amnioskopiji in imam kontrolo zopet čez 2 dni. Godspa Marija ima prav, najbolje da vprašate na forumu ginekologija, sama menim da je potrebno sprožiti porod če je plodovnica že zelenkasta, saj če je bistra ne vem zakaj bi?Sicer nisem noben strokovnjak- to je moje mnenje, ki je lahko zgrešeno, zato se obrnite na dr.Pušenjak.

New Report

Close