Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina KOSMODISK

KOSMODISK

Pozdravljeni!

Rada bi vaš nasvet če mi ga lahko posredujete. Predvčerajšnjim me je v križu usekalo, naj povem da sem stara 20 let in, da se mi vsi smejijo, saj menijo da se pretvarjam. Toda bolečine v hrbtu čutim že od najstniških let. Vsakič ko sem bila pripognjena dalj časa se naslednji dan nisem mogla pripogibat. Tudi zjutraj se težko prepogibam in sklanjam. Z športom se ukvarjam bolj malo 2 krat na teden po 15 min. Saj sem zaposlena in ob delu še izredno študiram vem da to ni izgovor.
Zdravnica mi je dala tablete inekcije je dejala da mi ne bo dala ker se je zgodilo prvič. Razmišljam o nakupu kosmodiska a je vreden denarja ali ne.
Če imate kakšen nasvet se vam lepo zahvaljujem.

Lepo pozdravljeni.

Sploh niste premladi za težave s hrbtenico, te niso le “privilegij” sivih las! Ko bodo najhujše bolečine minile, se dogovorite s svojo splošno zdravnico, da bi šli na fizioterapijo. Tam vam bodo pomagali pa še naučili nekaj koristnih vaj za razgibavanje, ki jih boste morali delati vsak dan, če ne boste hoteli občasno obležati. Za vaša poznejša leta bo nujno, da boste okrepili mišični obroč in obdržali hrbtenico prožno, brez lastnega truda pri tem ne bo šlo.

New Report

Close