Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina premajhna teza

premajhna teza

Star sem 18 let, velik sem 170 cm in imam samo 53kg. Rad bi se zredil, vendar mi to ne uspeva, tudi, ce se cel dan basem s hrano. Kaj naj naredim, da se bom zredil?

Ste v dobi hitre rasti in zato pokurite ogromno kalorij, sčasoma se boste tudi zredili. Sedaj pa redno jejte in veliko telovadite, da boste povečali mišično maso, izogibajte pa se raznim napitkom, ki jih ponujajo v fitness centrih, ker so dodani anaboli (hormoni), ki vplivajo na rast mišic in škodujejo zdravju. “Nabildajte” se po naravni poti: veliko mesa, močna kalorična hrana in VELIKO telovadbe.

Spoštovani ne vem
Prebrala sem tvoj članek da bi se rad zredil. Tako ti jaz povem nič se ne sekiraj jaz sem včasih bila sama kost in koža da sem se počutila manj vredna. Sram me je bilo bilo kam da grem nisem imela volje za nič zato tudi vem kako se ti počutiš. Kot pravijo telovadba to ni res jej normalno večinoma testenine jaz ti odkrito povem da sem se jaz naenkrat zredila v treh mesecih za 30 kilogramov to je neverjetno hitro ampak samo od sebe so kile šle. Ti povem da sem sedaj super zelo postavna in sem ponosna na moje telo ki mi sedaj marsikdo zavida včasih pa so se delali norca ampak vse se vrne . Od problemov so sedaj suhe kot trlice stari pregovor pravi vse se vrača vse se plača. Povem ti jaz sem tehtala z garderobo skupaj 42 kilogramov malo se zamisli zato samo korajžno naprej pa boš videl postavnega fanta od tebe verjami mi se boš spomnil mojih besed.
Sedaj ti pa želim da se ti tvoja želja čimprej uresniči in verjetno tudi da komu jezik zavežeš ker vem kako je sem probala na lastni koži.
Želim ti vso srečo in lepo se imej
BRIGITA

Tudi jaz sem imel takšne probleme, a z leti to mine. Sedaj pa sem vesel, da nisem debel. Tudi pri tebi bo tako, verjemi.

New Report

Close