Najdi forum

higiena

prosim če mi poveste vse kar se da o moški higieni na spolu. Sam sem star 15 let in o tem nimam pojma, čeprav se vsak dan umivam z milom. Ali je to pravilno ali ne, kakšno milo moram uporabiti (povejte prosim znamko, saj ne da bi delali reklamo) in kakšne so posledice slabe higiene. Naj še povem, da so nas o spolnosti v šoli naučili ničesar od nič oziroma še manj kot to; to vključuje tudi zdravnike na sistematskih pregledih in na moje straše. Človek si že misli, da se otroci rodimo polni znanja in da o tej zadevi sploh ni treba razpravljati. NAROBE. Prosim če mi odgovorite čim prej in čim bolj podrobno.

Spoštovani Pinki!

Moški imate to srečo, da lahko vzdržujete higieno spolovila dokaj enostavno. Spolovilo je načelno treba umiti po vsakem uriniranju in spolnem odnosu tako, da zavihate kožico in sprostite glavico uda in z mlačno vodo, brez drgnjenja, lahko tudi brez mila občasno pa z nevtralnim milom, predvsem zvečer pred spanjem pri tuširanju. Pretirana uporaba mila in pretirano vam lahko ne glede na reklamo, sluznico preveč draži in povzroči vnetje. Belkaste obloge pod kožico niso nujno vnetje ampak so odmrle celice sluznice, ki jih je treba odplakniti, sicer pa postanejo gojišče bakterij in povzroče vnetje. Če kožice ne morete v celoti odvihati, pojdite k svojemu zdravniku, ki vas bo usmeril k urologu.

Spoštovana ga.Marija……oprostite,ampak tole o higieni lulčka…o umivanju 10 krat na dan (če gremo 10 krat lulat) je pa “tu mač”…..
Pinki,jaz se imam za zelo čistega človeka in se tuširam zjutraj in zvečer….kadar je ful vroče in sem preznojen,se tuširam tudi ko pridem iz službe….ko gremo moški lulat je pa najboljše,da si ga po lulanju obrišeš-popivnaš kapljico s papirjem…”ja kam pa pridemo brez domišljija”…..

ja še okrog mila…..jaz uporabljam naravna trda mila,ne gele za tuširanje,ker se zelo težko izperejo s telesa,torej čimbolj naravno milo……takšna mila prodajajo npr. v BTC v trgovini Jablana v pokriti tržnici……

“Brez domišlija” pridemo do rumenih spodnjih hlač, spoštovani Jože. Okusi so različni, nekatere imamo rajši čiste lulčke.

no zelo zanimivo bi bilo slišati še ostale moške,ali si res umivajo lulčka po vsakem uriniranju…….

hehe…ta Marija pa ni od muh…….umivanje po vsakem uriniranju..hehhehehahahhe

New Report

Close