Najdi forum

normalno ali ne?

Pozdravljeni,

vidim, da si izmenjujete mnenja o svojih problemih, dogodkih….pa sem se še jaz odločila, da napišem nekaj besed. Star sem 20 let. Morda se sliši vzvišeno, vendar dobr zgledam. Zaposlena sem slabo leto. Zadnji mesec pa je bila neka sindikalna zabava. Situacija je nanesla, da sem se zapletla s sodelavcem s katerim sva imela prej srog posloven odnos. Star je 50 let!!! Nisem ženska, ki se zapleta v intimen odnos na zabavah, in če bi že želela bi bila lahko z fanti moje starosti. Ampak ne. Bila sem z njim. Celo noc sva plesala, pogovarjala, pela,,,,On je zabaven, urejen, simpatičen; skratka moški, ki je meni všeč. Na naslednji zabavi je blo isto. Oba sva se kot magnet prebliževala eden drugim. Veva oba, da nama je lepo. V službi sva skupaj cel dan. Ko se spogledava, mi postane toplo in misli mi uidejo… Od takrat se je najin odnos spremenil. Zelo je prijazen do mene in čutim, da tudi on nekaj čuti do mene. Pri vsem sem jz prva na vrsti.
Sprašujem se ali je to normalno, da mi je všeč nekdo kot je on? Jaz nič ne pričakujem od njega. On je samo nekdo, ki mi nekaj pomeni in mi je dobr z njim. Malo me skrbi za njega, kajti mislim, da se njegova čustva stopnjujejo. To pa lahko poslabša njegovo čustveno in družinsko življenje. Al pa ne. Ne vem, povejte vi, če imate morda kej izkušenj s tem!

Se bom vključil,

je poročen?
ja stvari se lahko zapletejo, in takrat iščeš največjo rano v človeku, ki pa ni fizična, to sem včeraj slišal. Odosi so lahko različni in jih je mnogo vrst, v vseh lahko izjemno uživamo, ko se odnos začne spreminjati zaradi osebnih želja, pa začne pot strmo padati. Nikoli ne naredi nečesa če nočeš, velikokrat pa ti sama znamenja dajo vedeti, da ne smeš ali je bolje, da ne narediš.

To da si napisala pomislek na forum pove veliko, razmišljaš o možnih posledicah, kar pomeni, da so negativna čustva prisotna in jih ne smeš zanemariti.
30 let razlike, ti nič ne pričakuješ od njega, ne veš pa kaj on. Veš kako rečejo: Bolje preprečiti kot zdraviti!

Čimprej razčisti z njim, da ne bo pomote, da se nebo kar naenrat zaradi enega NE, spremenil tudi odnos v službi, imala boš veliko več dela, veliko nevšečnosti, ponižanj, …..in kdo je kriv….vedno smo krivi tudi sami. Nevednost pa ni vedno opravičilo.

Kaj naj rečem, si še mlada, še bodo priložnosti, take in drugačne.

Poslušaj srce

primož

O ja, tole je čist normalno. Nisem pa prepričana, če je ” zdravo”. Sej veš kako gredo tiste zgodbice, ljubica, obljube (ne malokrat prazne), žena, otroci, ločitev (ja, al pa ne), razočaranje, ….. Menim, da je tole bolj rizična plovba za tvoj čolniček, vem pa da je težko ukazovati svojim čustvom. Priporočam ti, da presneto premisliš v kaj se boš spustila, ugotovi njegove namere, kajti ponavadi v teh primerih ljubice potegnejo krajši konec. Ti pa si še premlada za tako veliko izkušnjo (beri: razočaranje). Sicer ne vemo v kakšnih družinskih odnosih je tale gospod, ampak dvomim, da bi bil pripravljen narediti kaj več kot te sparviti v postelje in se priložnostno s teboj zabavati, hkrati pa ostati ugleden družinski človek. Oprosti, ampak sem res skoraj 100%, da je tako. Kot sem rekla, čisto normalno se je zaljubljati in to ne glede na leta, barvo, spol, problem nastane, ko je treba narediti korak naprej, pojaviti se v javnosti, predstaviti staršem, v tvojem primeru soočiti se z ženo, otroki,…. Je pa res, da , če je to pravo potem ni težko preskočiti polen, ki jih dobiš pod noge. Samo vedeti moraš zakaj jih preskakuješ, pa je lažje. Jaz osebno ne vem, če bi se spustila v te vode. Ma kaj pa vem, težko je rečt k me še ni doletelo. Ker pravjo, da se zarečenega kruha največ poje, bom rajši tiho.
Upam, da se ti bo kmalu vsa zadeva razjasnila in rešila v tvoje korist. Pa srečno.

Pepelka

Primož, zdravo.

On je poročen in kot vem imaˇurejenoˇdružino. Negativna čustva praaviš? Naj pomislim…. seveda. Največ to, ker vem da to ni prav, kar počnem. Da to nisem jaz, da jaz kaj takega ne smem,,,,,Pogovarjala sva se o najinem odnosu. Povedala sem mu, da , v primeru resne zveze, naj ne pomisli več, da bi jaz koga varala. Strinjal se je in dejal, da popolnoma razume in bo kot bom jaz hotela. Sam men se zdi, da je čedalje bol pazljiv name. Ne, to, da bo napeto v službi zaradi mojega NE me ne skrbi.

Cao.

niti ne pomislim, da bi se zadeva spustila korak naprej. Nič nočem od njega. Mene je sam zanimal, al se je komu že to naredlo? Tu gre za avanturo brez obljub….Samo da se mama fajn. Skrbi me sam za njega, da me nebi peveč vzljubu, ker mu več kot je blo ne moram nudit.

Veš pri 50 letih ko si že 20 let poročen si marsikdo kaj zaželi, vsi smo v sebi prepričani, da je to samo avantura, samo v glavi je pa vse drugače, sploh če v družini že dolgo ni več tistega kot je bilo ko sva se spoznala, in to je s tabo spet prišlo na plan. kajti če je imel kolikor toliko urejeno družinsko življenje on tega ne bi počel.

Primož

Veš, človek to vse ve, vendar velikokrat počne vse drugo. Hvala ti.

Pri 20 si že dovolj razgledana če vse to veš, ampak mladi včasih ne poslušajo vedno. Tudi to sem slišal včeraj.

Pametni smo lahko zelo zgodaj, celo pri 3 letih imajo nekateri več pameti kot vsi odrasli, modrost pa lahko dobiš samo z leti, pa še to ne vsi, tako da ostanejo samo pametni.

Veliko veš izkušenj ti pa manjka, zato še enkrat:

Če želiš slišati, moraš poslušati s srcem,
če želiš videti, moraš gledati s srcem,
če želiš ljubiti, moraš gledati in poslušati srce.

primož

Mogoče bi bilo najbolj fajn, če bi si za avanturico izbrala enga druzga. Ti nimaš kaj za izgubit, on pa veliko. Tud tebi ne bo vseeno, če se stvar izve in zakomplicira. Vsaj ne bi ti smelo biti vseeno, če imaš kaj srca. Ne priporočam ti igranja z ognjem.

LP Pepelka

Veš, sonček, tudi če bi kdo doživel kaj podobnega, to tebi ne bi prav nič pomagalo.
Vse je v ravnovesju – bolečina in radost….Ampak ti v prvi vrsti misli nase! Da ne boš navsezadnje ti tista, ki se bo zaljubila. Kar se pa njega tiče, skušaj ugotoviti njegov značaj – je občutljiv, hitro zamerljiv, maščevalen, ozek ali širokosrčen…..
Sploh ni rečeno, da se mora kaj takega slabo končati, če bosta le oba odkrita drug do drugega!

Živjo sonček
Pri tvoji zgodbici se nebi rada vtikala lahko ti pa dam nasvet, ki po tvojih letih vidim, da bi ti lahko bila mati.
Jaz osebno bi prvo njega kritizirala, ki je dovolj star, da ve kaj dela zakaj zapeljuje mlado dekle?, ki bi mu lahko bila hči. Samo to ti povem, da bo probal tebe spraviti v posteljo mogoče te bo pogostil z kakšno večerjo in adio mare. Potem se pa boš ti spraševala čez nekaj časa, kako sem bila neumna pekla te bo vest boš povedala sama sebi poglej a sem normalan bila sem v postelji z moškim, ki bi mi lahko bil oče. Dala sem ti nasvet ti pa naredi kakor tebi odgovarja to je osebno moje mnenje zato primi pamet v roke in razmisli želim ti pa vso srečo lepo te pozdravlja mandarina

Imaš prav. Tudi jaz bi nekomu podobno svetovala, vendar ko si sam v tej situaciji….je drugače.

Hvala in pozdrav tud tebi.

Avantura pri dvajsetih z veliko starejšim moškim? Zakaj pa ne, če… Jaz sem šla skozi to in mi ni žal. Vendar živi precej daleč in če se ne iščeva se res nimava prilike videti. Od tega je že 10 let ( kako čas beži) in ko sva se zadnjič dobila pa cca. 6 letih ( samo prijateljsko) ni bilo nobenih zamer, le prijazen klepet, in če bi jaz hotela tudi kaj več. Pa se je končalo tam, pri klepetu.
Za “uspešno” avanturo sta potrebna zrela človeka, drugače ti lahko prinese precej težav in slabe volje.
Odločitev je tvoja!
Srečno!

Iz tona tvojega pisanja lahko razberem, da bosta slej ko prej pristala tudi v postelji. Ob upoštevanju vseh previdnostnih ukrepov in vsaj minimalni zrelosti obeh udeležencev je to lahko zelo lepa izkušnja. Lahko se razvije v dobro prijateljsko vez, lahko pa povzroči pravo tragedijo za vse vpletene udeležence. Počasi, previdno in brez posebnih pričakovanj se prepusti toku dogodkov.

Ma dej .. avantura, brezveze, sploh s trideset let starejsim tipom.. dej , mej malo spostovanja do sebe, stari je ze dal veliko skozi, ne dovoli da da se tebe!
In vrjemi, dedci pri teh letih tocno vedo, kaj hocejo in kako to dobiti, zato se ne prenagli in se ne delaj prevec pametna! Govorim iz izkusenj!
pa srecno!

Tia, bi se strinjal s tabo, pa tudi z Ninocko, ker, res je, da sta za “uspešno” avanturo potrebna dva (ali več) zrela človeka, z urejenim življenjem, ki točno vesta kaj hočeta, opravita in nikogar ne ogrožata. Načeloma. Ni pa nujno. Sploh, tole z razliko v letih. Očitno tip točno ve kaj hoče, vprašanje pa je, če bo Sonček s tem zadovoljna, in kot pravi da ja, potem mi tu lahko pametnjarimo kolikor hočemo…ker se mi zdi, da poznam veliko punc pri 20,.22 let, ki si zrele pametne in odgovorne, kot pa moških, ki so še pri 50 brez pameti. Tako da se zna zgoditi postelja brez posledic za njo, on si bo pa glavo nabijal in obsedal s tem.
Sicer pa, tu smo vedno vsi pametni, razumni, učeni in vsestranski, se pogovarjamo po forumih, svetujemo eden drugemu bolje kot psihologi, še posebej če imamo mirno življenje brez stresnih dogodkov.
Kaj pa če se kaj zgodi? ali ste prepričani za svoje srce reči da ne bo zadrhtelo?
Z Martino Kajfež v pokvarjenem dvigalu? Z Brad Pitt-om v zaklenjeni pisarni za izdajo osebnih izkaznic, kjer je zmanjkalo elektrike, zunaj pa grmi. Ok, ni možno!
Kaj pa če, si sami sebi priznate?, Kaj drugega kot Martina Kajfež, je 20 letno dekle 50letniku? in on njej Harisson Ford?

1. Koliko je star vas oce?
2. Koliko so stari njegovi otroci?

Če bi srečala Martino v pokvarjenem dvigalu,… Ej to pa že ne bi bilo za javnost. Ali pa Sean Connery v kakem labirintu z ogledali…Vroče…
Tia

25 in 18 let

Živjo Tia
Prebrala sem tvojo pošto in sem rekla sama sebi tej ženski pa moram odgovorit. Ne vem z takšnim pisanjem me zelo presenečate, kaj sploh razmišljate, ko se z takim starejšmi moški sexsate??? A nimate slabe vesti??? Razumete, da bi vam lahko bil oče??? Mene osebno bi me pekla vest, če bi to naredila to pa sigurno 100%. Ne razumem kaj imaš od tega??? A ti je dal premoženje pisati ali bilo kaj??? Noooooo neeevvveemm, bom raje tiho samo prosim, če bi mi od vaju dve katera odgovorila na moja vprašanja, ki bom vesela vašega komentarja in odgovorov.
L. P. mandarina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close