Najdi forum

velika p****

ojla!
Imam velike sramne ustnice in klitoris.zanima me če vas to fantje moti..?
ali ima katera punca od vas tudi..?vas ovira oz je to sploh normalno??
hvala!

Ne mene to sploh ne moti nasprotno to me še bolj vzburja !!

Živjo taja!

Mene to sploh ne moti!Meni je to še všeč,tko da se ne sekiri.Vem pa od česa to pride,tko da se lahko na irci zmenma pa boma gor govorila o tem.

LP!

Hej! Od cesa to pride???

ja če maš večjo…potem se tudi bolje vzburi. si pomislila na to?

Ja men je tud to všeč….tko lepo za lizat in cuzat..mmm :)))) Ne sekiri se, ravno nasprotno, bodi VESELA!!

tenx to mi ful pomeni-vzpodbujanje pa to..ker sem misla da je ravno to tisto kar bi naj motilo…
xy povej kdaj?!!prosim..al pa tle napiš no!?!
lp

Taja!

Jutr bom ob 13.00.na irci.Prid gor pa se boma pomenla.Moj nick je pa fucker_.

LP!

Ojla! …Kot lahko tu prebereš ne rabiš skrbeti. Mnoge to privlači, zato glavo pokonci!! Želim ti veliko lepih trenutkov!

Kaj je lepšega, kot to, kar imaš ti? Nič ni lepšega, nič ni bolj vznemirljivega. Kaj bi da, da bi to videl. Da bi to sesal, si ne upam niti pomisliti, me kar razganja. Res si lahko srečna.

MAAAAAAADOOOOOOOOONNAAAAAAA..DOOOOOOOONAAAAAA..DOOOOOONAAAAA…..OOONAAA………AAA
pa je res velka če tolk odmeva

ohhhhhhhhh..mate eni domisljijo..

Lega ti deratizator al kua si že,njahi se s takih stvari norce delat,ker ni sploh nč smešno!!!

živjo taja. Moj problem je enak kot tvoj. Res se kar bojim oralnega spolnega odnosa, čeprav v njem zelo uživam. Svoji mucko pošljem pogosto kar k “frizerju”, da se mi bolj dopade. Večkrat celo premišljujem o operaciji za zmanjšanje sramnih ustnic(majhnih mislim). Baje je čist enostaven poseg. Vendar ko sem to omenila ginekologinji mi je rekla, da imam popolnoma normalno. Fantje, a vas res to ne moti… Kaj pa ti taja, si si po teh odgovorih spremenila mnenje?

ja hvala bogu se je našla vsaj ena z takim problemom( sori no, vem da se grdo sliši…sam sej zastopiš ane?!)
Tudi jaz razmišljam o OP sam me je tud mal strah…a veš kaj več o tej operaciji;npr-kako dolgo traja..si pod narkozo…stranski učinki..moraš ostati v bolnici…????
Tile odgovori so mi dvignili malo samozavesti ker se zaradi tega drugače zelo sekiram samo vseeno še to ni to!!!!Vseeno si želim …saj veš…kot druge..!!
Pina oglas se še čimprej
ps.si kej na ircu????
čao čao

tudi jaz jo večkrat pošljem k frizerju!!!(-drugače bi vse skupaj izgledali še večje..)

Mene osebno to res ne moti, celo zelo všeč mi je. Mislim resno.

Ej, pa sej sta čist zmešani:)) Ravno taka mucika, kot je vajina, so najboljša za oralno!!!!! Škoda denarja za takšno brezvezno operacijo…pa še poslabšala bi situacijo. Vsak ima rajši veliko liziko, kot majhno:)))…sej razumeta an? LP

grega

PS: Jst vaju prosim, da se ne operirat. Raje se komi zahvalite, da vama je dal takšno.

“ena izmed srečnih, da imam tako”? Ja zakaj se pa potem toliko obremenjujem z njo? Pa v bistvu mi je dandanes že kar vseeno, ampak nekoč mi je predstavljala grozen problem. Glede operacije pa tako. O njej sem prebrala v neki reviji…zdravnik je odgovarjal neki “srečnici” ,ki jo je narava na ta način “obdarila”… no v bistvu je to kar sem že prej napisala. Poseg je enostaven v lokalni anesteziji, prosiš ginekologa, da ti da napotnico….. No pri meni je bilo bolj tako, pa ne da bi imela zateženega ginekologa. Prvi pregled, živčnost, pa še omemba mojih sramnih ustnic(jaz sem jih prinesla na dan), ona pa me je potolažila, da so čisto normalne in mi odsvetuje operacijo. Meni je bil odgovor dovolj, samo da sem se lahko oblekla. No lansko leto ja bilo približno enako. Letos pa sem naročena avgusta in neven če bi še sploh kaj težila okrog svoje “obdaritve”. Navsezadnje, pa saj ni tako slabo, če jo pogledaš z drugačne perspektive. V življenju sem jo v bistvu opazila, ko sem prebrala tisti članek o operaciji in še nek ko je en tip izjavil da ima rajši takšno mucko, kjer so majhne sramne ustnice skrite. No na tem forumu je vse ravno obratno. Tako da nevem no. Odločila sem se, da še malo počakam, da srečam tistega pravaga fanta in se o tem posegu skupaj odločiva. Aja, stara sem 18 let. kaj pa ti taja. Za več informacij lahko vprašaš pri svojem ginekologu, lahko pa jaz pri svojem namesto tebe, če hočeš. Drugače pa kar verjemi, da rajši veliko liziko kot majhno, čeprav lizik nikoli nisem kaj posebno marala. Kaj pa druge punce, ste s svojo mucko zadovoljne, ker v bistvu ni kakšnih meril za vagino v družbi, v primerjavi s penisom.
P.s. Na irc več ne hodim, če pa hočeš se lahko zmenive.
čao

Pina, nikar se ne operiraj. Če ti ne uživaš v tej velikosti, naj uživa vsaj kdo drug. Ampak takrat boš uživala tudi ti. Ni lepšega, kot med ustnicami čutiti kaj bolj konkretnega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close