Najdi forum

Ljubim njo….

Ljubim njo na nek način si tega enostavno ne bi smela dovoliti pa vendar je temu tako…….Brez norm, ki jih diktira temo življenja in brez obremenitve poklica, jo ljubim z vsem srcem in se predajam temu kljub oviram, ki jih doživim.

Hm, ne razumem najbolje, zato tudi ne morem komentirati. Ali je to neke
vrste grafit, izpoved, samogovor ali kaj ? Kako naj bi bili mi, ki to beremo,
s tem v zvezi kako koristni ?

Vaše mneje glede tega….Drugačnost tretiramo KAKO::

Ljubim ga, pa vem, da ne bi smela…. Jemljem ga in si ga želim le zase, vsaj v tistih trenutkih, ko sva skupaj. In ko se razideva, so moja čustva v vrtincu strahu jutrišnjega dne. Središče sveta mi je in utrinek vesolja. Včasih se vprašam: zakaj? A odgovora ni, ker ljubezen ne sprašuje in ne odgovarja, preprosto je.

Si.la, razumem te in te ne obsojam (nihče ne ve dokler se ne znajde v vrtincu zmede)

Kako si danes?

Tudi jaz jo ljubim. Zelo, mocno. Ljubim tudi svojega moza, ampak njo … z nekim drugacnim custvom. Ko jo slisim, ko jo vidim, se moja dusa dotika njene, poznava se do zadnje kapljice krvi. Jemljem jo njemu, ki jo ima blazno rad in ona me jemlje mojemu mozu. Ko sva skupaj, sva med stirimi stenami najbolj strastni ljubimki tega sveta. Bolj strastni kot pa v zakonski postelji. Rada jo imam, ker je tako kot je in rada jo imam, ker ji lahko zaupam cisto vse in rada jo imam, ker me razume in ker je najina ljubezen samo najina. NIhce razen najinih partnerjev ne ve zanjo in mislim, da je zaradi tega se bolj strastna in zeljna.
Vesela sem, da sem drugacna in da sem spoznala tudi to ljjubezen in notranje me polni in radosti.

jaz pa ljubim samo svojega moža, nič narobe pa se mi ne zdi, če je kdo drugačen. mislim pa, da je slovenija, kar se tega tiče, žal zelo konzervativna…
prav nikogar, ki čuti , da je drugačen, ne obsojam. rojeni smo zato, da se ljubimo in dajemo ljubezen….komu in na kakšen način, pa je čisto odvisno od vsakega posameznika.

Li…..

Nisem dobro ampak se trudim

Zakaj se razpoloženje zaljubljenosti tako spreminja? Si.la kaj nas, ki ne bi smeli preganja in nam povzroča težave?
Zakaj sem vesela in v isti minuti žalostna?

Lep deževn dan

Li…..

Morda to izvira iz tega, da ko so deževni dnevi so tako dolgi in romantični, ko dežuje in prav je tako, se ti ne zdi…..
Ali je možno Li, da greva midve na osebni mail se pogovarjati določene stvari? Premalokrat spoznamo človeka, ki je sposobne vse to razumeti……In vse te stvari se dogajajo v nas samih….

Si.la
Ne vidim rada, da me kdo prepozna.
Ker se mi zdiš zelo zanimiv in si v podobnoh težavah kot jaz bi res lahko spregovorila par besed o tem.
Možnost je, da se že poznava. Kaj bova naredila v tem primeru? Zadeve o katerih je govora so zelo resne in nevarne.
Če si res za pogovor mi lahko na nek način pustiš svoj e-mail in se ti oglasim. Lahko pa tudi tako nadaljujeva pisanje tu kot sva začela. Izbira je tvoja.
Zanima me samo še iz katerega kraja si in leta, če ne zahtevam preveč.
LP

Li.

Takšne zadeve so vedno nevarne , se ti ne zdi. Kaj kdo počenja v življenju je njegova stvar toliko časa dokler pri tem ni kdo poškodovan, ker v takme primeru si lahko očitaš celo življenje. Verjemem, da si mogoče v težki dilemi in vendar ti povem, da se sigurno ne poznava, ker enostavno ne vem kako sploh bi se lahko.
Vsak ima svoje življenje Li in če te oseba poleg tebe osrečuje in veš, da jo kradeš na način katerega si opisala potem ti povem takole…..Ne prizadani drugih, ker kar ne veš ne more tako boleti čeprav je včasih dosti , da že sam veš.
Jaz sem iz lj, starost pa je 30 let…..Koliko si pa ti, če smem vprašati?

Lahko si prav oseba o kateri sem pisala – ne vem, mogoče (sedaj sem prepričana, da se ne poznava osebno) Poznava pa že delček najine duše katera nama ne da miru.
Gledam na to, da ne prizadanem ljudi okrog sebe, ker tudi sama ne bi bila rada prizadeta. Na žalost pa se življenju ne da narekovat. Težave lahko nastopijo ne, da bi si jih želel.
Včasih se prašam, zakaj se ravno meni dogaja.
Lažje mi je, ko ugotovim, da nisem sama. A vendar….
V težavah si sam in jih rešuješ na najboljši način. Ker se bojiš, da bi koga prizadel, se rajši umakneš in ti je potem težko. Ko vidiš, da pamet in čustva ne sodelujeta, se prepustiš toku ljubezni in tako se vrtiš v vrtincu in čakaš v strahu (kaj se lahko naredi). Večkrat si prizadet prav ti sam (če imaš nekoga res rad in si normalen tudi sam vedno ne sprejmeš, da si ljubezen deliš še z nekom)
Kadar začnem razpletat in iskat najboljšo rešitev, sem slabe volje tako kot danes. Ne najdem in ne najdem primerne rešitve. Deževen dan pa še pripomore k slabi volji. Čas, ki si ga vzameš za pisanje, me nekoliko razvedri.Prav vesela sem tako prijaznega sogovornika kot si ti. Duša postaja vse lažja, ko se lahko zaupam osebi, ki je v podobni situaciji.

PS. Par poletij več kot ti

Si.la in draga Li. Natančno vem o čem govorita zato vama predlagam sledeče.
Raje kot da se o teh stvareh pogovarjata med sabo se večkrat pogovorita s svojima izposojenima partnerjema. Vsaj za enega od vaju garantiram da bo pomagalo.

Pa lep pozdrav in čim daljše trajanje vajinih zvez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Li…..

Ko se človek najde, da bi obupaval, se spomni vsega lepega, kar je nastalo iz tega. Kljub temu, da polletja minevajo , se mora človek zazreti vase in si reči, da bo kmalu prišel čas, ko bomo morali izbrati polletje za sebe in za svojega. Li…ne bodi žalostna in verjemi vase, da tako kot si v to situacijo šla, boš na nek način iz nje tudi ven prišla. Ne morem reči, da ne boš ranjena ali prizadeta ampak čutila boš, da je vse, kar si naredila, si naredila zavolje tega, da bi bila ljubljena in da bi lahko ljubila nazaj. Ja, usoda ti je poslala takega partnerja, ki se mora ali pa se noče odločiti. Nekoč, se boš morala ti odločiti še namesto njega in spoznala boš, da je prav, da si se tako, ker boš srečnejša in čez čas se ti bo vrnil nazaj na usta nasmeh s katerim boš ali pa si že , bogatila ljudi. Verjemem vate Li, da tako kot te ta ljubezen osrečuje, je tudi istočasno pogubna. Ne čakaj na polletja in ne misli, da bodo zime same od sebe prišle…..Verjemi vase in dan bo popolen za tebe….

Si.la … blagor njej ki jo ljubiš …

………

Mar ona sploh ve kakšni nori občutki izgorevajo v meni, ko je poleg mene? Mar ona to čuti, da je vse in istočasno nič…..da ob njej in na njej stoji svet, ki gradi mojega istočasno. Mar so resnično vsi dnevi takšni, da te ubijajo in ljubijo nazaj…..A nekaj vem, da moje ljubezeni ne morem dati iz sebe in ne odriniti proč. Iščem njen pomen v meni…..še vedno negujem te občutke, ki so kot stalno prebivališče v meni…..

Pozdravlen, Si.la!

Ne morem misliti kako podobni so lahko občutki in čustva, ki jih gojiva (ti do nje) in (jaz do njega). Čutim, da imamo podobne težave, ki nas preganjajo skozi čudovito, lepo, manj lepo, grdo – in zopet čudovito,…………… obdobje.
Vesela sem, da si tu in se ti lahko zaupam, ker vem, da me razumeš.

Hvala!

Lep sončn dan še naprej

Blagor nam, ki nam je dano, da se nam javi in nas potolaži

Verjamem ti, da so to neverjetni občutki, ker jih tudi sama gojim. Res pa je, da jih ne bi mogla opisati z besedami, saj pravih besed niti ne najdem. Vem samo to, da me te občutki dvigajo v neko dimenzijo, ki jo prej nisem poznala. In ne želim si, da se ti občutki kdaj končajo.

Ljubi jo, saj ni lepšega, kot to, da je človek ljubljen…

Delčeksi.la je pisal/pisala:
>
> Ljubim njo na nek način si tega enostavno ne bi smela
> dovoliti pa vendar je temu tako…….Brez norm, ki jih
> diktira temo življenja in brez obremenitve poklica, jo ljubim
> z vsem srcem in se predajam temu kljub oviram, ki jih doživim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close