Najdi forum

ALI se bo norčeval

živjo, najprej en lep pozdrav!!

No moj problem pa je nasledni, stara sem šele šestnajst let!! Po Ircu sem srečala zanimivega fanta z Imenom denis, ki je star 19. Ful mi je všeč, sam zdaj se neke rihta da bi mela neke s mojo seko!! seka je full suha pa še full lušna, jaz pa čisto nasprotje, sem debela, grda, dosti fantov me noče niti pogledat, ampak če premislim, če bi bla suha kakih 55kg, mislim, da bi mela šanse na polni črti pri fantih. Res je, da imam fanta, ki pa se moji seki sploh ne dopade, pa govori kako je grd, kolegice, pa pravijo da si zaslužim trikrat boljšega, npr. pravijo da bi bil Denis pravi zame. Tisti, ki me poznajo, vsi pravijo da sem 100Xboljša kolegica kot sestra!! In res me je že zgrablo da sem se mu hotela predstaviti kot njena seka, a mi je nato zmanjkalo poguma, saj sem zvedla da je ugleden fant v družbi, da je hodil s samimi full lušnimi puncami”” in s tem sem bla spet na koncu z živci. Sama vem, da nisem srečna taka kot sem, ko me prime, se začnem kar tak oblačit kot seka, stisnem trebuh skup, si zamislim kak bi blo ko bi bla suha!”””morda pa bi se tudi ful polj spremenla, in bi se full pokvarla!!!

ne vem kaj naj nardim, rada bi bla tako popularna kot je sestra””

Najprej se ne preveč obremenjevt s seko! Če bi pa res rada bla popularna pa ne vidm druge rešitve kot bedno hujšanje! Če maš tko kot pravš full dobr karakter, pol dobiš tipa full na easy, sam da maš spodobmo postavo. Sej ni važn da si k manekenka! Mal se zdele med počitncami v roke uzem, mal kolesar, zvečer ne jej pa bojo kile padale k zastavo! Res! NE boš se podkvarla če boš popularna! Saj upam da ne!
Nared pa kukr hočš! To je moje mnenje!
lep pozdrav pa velik sreče!
luka

Nikar ne stoj v senci svoje popularne sestre in se ne obremenjuj z njeno vitkostjo. Ona ima svoje vrline, ti imaš svoje. Sama praviš, da si boljša prijateljica, najbrž znaš bolje prisluhniti ljudem. Morda tebi tvoja sestra tudi kaj zavida, kaj veš! Ti si svoj človek in imej se rada. Če misliš, da imaš preveč kilogramov, se lepo počasi loti najprej te naloge. Shujšaj zase in verjemi, da to zmoreš. (Seveda ne kar v parih dneh) Kdo se bo ponorčeval s tabo in kdo te bo imel rad – tega nikoli ne vemo vnaprej. Bodi prijazna do sebe in potrpežljiva, ker tvoj čas šele prihaja!!

Tudi sama sem bila pri šestnajstih letih grda, debela, neumna in štorasta, vedno v senci svoje atraktivne sestre. Zapirala sem se v svojo sobo, požirala razno razne knjige (to mi ni prav nič škodovalo, saj sem si pridobila precej znanja) in se smilila sama sebi. Noben fant me ni povohal; v družbi kot da me ni. Oh, kako sem si želela, da bi bila lepa, privlačna, popularna tako kot sestra. Zaradi premajhnih prsi, premočnih nog, dolgega nosu, redkih las itd… se zlepa nisem znebila kompleksov. Še ko je moja slika z naslovnice znane revije zrla vame, sem se sama sebi zdela kot strašilo. Sama sebi sem se čudila, kaj počnem na modni pisti. Nisem razumela, kaj moški sploh vidijo na meni. Šele sčasoma sem spoznala, da sem pravzaprav čisto O.K. In na petnajsti obletnici mature izvem, da je bilo kar nekaj sošolcev zatreskanih vame, a jaz tega enostavno nisem videla, ker sem bila preveč prepričana v svojo nemogočo podobo. Torej – glavo pokonci in pogumno v življenje!

Draga zana
To je pa za mene glede tvoje zgodbice sedaj ti bom pa jaz opisala mojo zgodbo in malo se zamisli. Bila sem poročena in sem rodila hčerkico, takrat je bilo vse lepo in prav. Nato se je začelo mož je postal zelo hudoben, do mene in njegova mama oz. moja bivša tašča. Vse sem bila samo človek ne drugače sem jaz zelo čustvena oseba, in to me je morilo tako dolgo sta me z mamo zafrkavala, da sem shujšala na 47 kilogramov. In kaj potem mož mi je vedno govoril poglej se v ogledalo pa boš videla kakšna si ampak me je on spravil na tako težo sedaj draga zana zamisli si kako me je to zabolelo si predstavljaš??? Tašča mi je govorila dobesedno tako kot ti bom napisala poglej se v pizdo kakšna si, a veš, da me je to zelo hudo bolelo, jaz pa se še bolj seirala, da so mi kile same dol letele. Tako sem trpela 14 let,ki nihče ne more verjeti, da sem tako dolgo vse to skupaj trpela. In sem se ločila in tik pred ločitvijo so mi kile same šle gor sem si mislila hvala bogu, ker sem si vedno želela biti bolj debela oz., da bi se zredila. In sem se zredila skoraj za 30 kg, za mojo višino je dovolj imam sedaj 68kg, ponosna sem na mojo lepo postavo, ki mi moj bivši mož sedaj zavida.Tako kot ti si napisala, da si fanta spoznala preko irca, tako sem isto jaz zgolj naključje ali usoda, spoznala mošega mojega moža, ki je tako dober, da boljšega ni na svetu. Prepričana sem, da bo tako ostalo, vse si povemo en drugemu skupaj gremo vse povsod mojo hčer je sprejel lepo nimam besed. Zato zana ne se sekirati, če si debela boljše je, da imaš kak kilogram več kot manj. Verjami mi, da veliko je moških, ki nimajo radi suhih žensk, no sedaj je postalo popularno biti zelo suhi, ki meni to sploh ni všeč mož pravi, kaj imaš primit v roke nič, ker je tako suho. Zato glavo pokonci ne sama sebe osojati, da si grda vsak je na svoj način lepi tako si tudi ti. Sedaj bi ti želela obilico veliko ljubezni in sreče v tvojem življenju pa ne se sekirati, saj vidiš kaj sem jaz doživela zato malo razmisli.
L. P. marelica

Dej nehi. Js sm pa suha, pa mije šlo zmerina živce, k so mi vsi rekl: A si ti spet shujšala? Tud to ni fajn poslušat k se nism ne redila ne hujšala. Pač taka si kot si in če komu ni všeč, naj pogleda stran, saj je več tistih ki bodo pogledali v tvoj srčk.

Pa kaj je s tabo punca, saj vseeno kaksen je tvoj fant debel, grd, lep, suh in tudi vseeno kaksna je tvoja seka. Sicer sem ko sem bil tolko star tud sam gledal tako na stvari, vazno je, ce te ima tvoj fant rad. Oni Denis, ki je hodo s samimi “lusnimi” puncami verjetno samo nabira stevilke, osrecil pa te ne bo. No mogoce za kak teden ali dva.

Lep pozdrav
27 letnik

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close