Najdi forum

Pozdravljene in pozdravljeni!

Kot v prejšnji temi prav tako v tej o depilacijski kremi veet.
Kakšne izkušnje imate, jaz sem si noge z njo obrila a so mi dlake že po tednu dni zopet zrasle in vprašala sem se kje sta še ostala dva tedna kot reklamirajo po TV. Do sedaj se uporabljala želetke in sem bila zadovoljna. Kaj pa ve?

Pa pa

Pozdravljena!

Ne verjemi reklamam. Tudi sama sem bila radovedna in poizkusila z Veet.
Bila sem razočarana tako kot ti.
Enkrat mesečno si noge depiliram s strojčkom za puljenje dlak. Z njim sem zelo zadovoljna.

LP

Jst jo uporablam sam za bikini predel, ker po britvici imam kake mozoljčke itd…Drugače noge si brijem z britvico, kar mi ni več problem…itak se vsak dan tuširam in se spotoma še obrijem…Jst tem kremam in podobnim stvarem sploh ne verjamem. Po moje je sam vosek res “3 tedne”…

Halo!

Pia a mi lahko poveš katerega uporabljaš, saj se že dalj časa odločam o nakupu kakega, pa se ne morem odločiti.

Hvala.

By by

punce, a ste ze slisale za “slejdipill”? baje je ena nova metoda odstranjevanja dlacic, ki za stalno odpravi porascenost. Vsa ostala sredstva za depilacijo delujejo povrsinsko, slejdipill pa odpravlja dlake globinsko. Deluje na principu lupilca krompirja, tako da odstrani vrhnji del koze in kocine nimajo od kje rasti! In ravno sedaj imajo akcijo in zraven dobite se mocan anastetik, saj je lahko lupljenje koze rahlo bolece.

lep pozdrav in cimmanj kosmatih tac!.

Jaz uporabljam Philipsov Satinelle (en model starejši kot un z ledom) in sem super zadovoljna, lahko tudi napolniš baterijo in lahko odstraniš dlake npr. če si na morju brez elektrike. Philipsovi modeli imajo vsi isto glavo, zato se odloči glede na praktičnost, ceno, dodatke. Braunovi so meni osebno zanič.

A si se vprašal o stranskih učinkih???
Mislim ej-da ti kožo lupi-kao…kak pa pol zgleda?si raj brijem še naprej..!!

tina a mi lahko prblizn poves ceno tega brivnika k ga uporablas?jest sm tud probala veet kremo pa hladen vosek pa morm rect da me je vosek totalka razocarou ker res boli dlake pa ostanejo , krema je pa tako tako. lp

Tako kot Tina uporabljam Philipsov Satinelle. Je starejši brez raznih dodatkov. Uporabljam ga že več let in sem z njim zadovoljna.

LP

Približno 16.000 – se ne spomnim natančno.

jaz sem bila nad veetom razočarana.

zdaj spet uporabljam braunov sil-e-pil. čeprav je moja mašinca stara že 6 let, še vedno normalno deluje (čeprav se bliža čas zamenjave..). noge si depiliram 1x na dva tedna, ostale dlake pa preženem z britvico.

Imam precej občutljivo kožo kar se depilacije tiče, tako da ne prenašam tistih strojčkov za puljenje. Po veetu sem imela razdrženo kožo in vraščene dlake. Nove so zrasle kakšen dan,dva, kasneje kot bi, če bi se obrila. spodnjo frizuro in tisto pod pazduhami pa si samo skrajšam na 0,5-1mm s frizersko mašinco. tako da koža ostane nepoškodovana, brez mazoljčkov, izpuščajev, vraščenih dlak ipd.

Dr Meho, al kdorkol ze si!
Sigurno si tip ker nimas pojma o depiliranju. Ce bi si vsaj obrvi pulil, bi vedel, da je ta tehnologija cista laz in ne more delovat (verjetno si se jo kr sam zmislu). Dlake ne rastejo iz povrsja koze (razen une tanke dlakice na obrazu zensk, na hrbtu, riti, na trebuhu… ampak teh itak noce noben odstrant). Tiste dlake, ki se jih hocemo znebit so najmanj 2 mm pod kozo na nogah in skoraj 5 mm (bikini linija, pazduha).
Tako da ne nakladat!

Kako sploh lahko verjamete reklamam. Un test na reklami, ko zenska spusti svileno rutko po nogi, je kr neki… keri pa se rastejo dlake na nogi navzgor?! To so jo namazal z gelom, da je ji je rutka zaustavila.
Tiste zenske, ki vedo kej o depiliranju, vedo tud, da depilacijske kreme niso kot depilacija z voskom ali aparatom, kjer ti dlake res ne zrastejo 2-4 tedne. Te kreme so samo bolj prijazna oblika britja, ker vrh dlake ni topo odrezan, ampak je malo poskodovan in zato bolj zaoblen, pa kozi je bolj prijazen, ker z britvico ne poskodujes povrhnjice ko 100x povleces po istem delu (pri bikini liniji). Na nogah je pa drugace. Dlake so bolj mehke, je britje cisto v redu, ker potegnes samo 1x z britvico in ni take skoda na kozi. Pa se hitreje je kot depilacijska krema.
Jst sicer se vedno prisegam na vosek! Ucinek dolg traja, pa dlake se razredcijo – po parih letih seveda.

sam neki – a je tista mašinca z ledom, ki so jo pred časom reklamirali na TV epilator, al britvica? jest sm zmeri misnla, da je tisto malo boljša britvica.

lp

glede na to, da svoje pocitnisko delo opravljam v pcp vam lahko povem, da je povpraševanje po depilatorjih ogormno. sama sem presenecana nad stevilom punc (zensk), ki uporablja depilatorje ali depliacijo z vokom. sama na to prisegam ze od vsega zacetka, ampak ko se zgovarjam s prijateljicami temu odlocno nasprotujejo. kar se pa tice cen depilatorjev se pa lahko pozanimam.

hello!
meni osebno depilacijske kreme totalno sux, srbi me sicer nič ne, tudi kakšnih izpuščajev nisem dobila, vendar so skoraj vse dlake ostale tam, kjer so bile.
zanima me, če depilatorji res ful bolijo al so to le zlobni jeziki? (yeah right)

pa še nekaj: sama se brijem z britvico, vendar so mi pod pazduho nastali razni drobni izpuščaji, vraščene dlake…skratka……res zgleda že malce grozljivo..vendar vsaj poleti bi rada nosila majice brez rokavov….so….please…..HELP! na dan z idejami prosim ;))

lp, coco-female

S čim se ognem rdečim pikam po britju mednožja? Kaj druge uporabljate?

Tudi jaz si redno depiliram noge s strojčkom. Na splošno sem zadovoljna, motijo me le vraščene dlake. Imate tudi druge izkušnje s tem in ali je mogoče katera odkrila, kako se temu izogniti?
lp

Tudi jst uporabljam “strojcek” (najbolj enostavno in preprosto), vendar mi nekatere dlake zrastejo pod kozo… Nimam pojma, kako bi se dalo to popravit..

coco-female: mene osebno ne boli, ko si depiliram noge, ceprav nekatere (mojo bivso cimro naprimer) to zelo boli. Odvisno od cloveka torej!

A je katera ze poiskusila neke nove britvice (sm pozabla ime…) …tiste, ki brijejo trodimenzionalno..(lahko se zamenjuje rezilo..) ?

LP!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close