Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Depilacijska krema Nads

Depilacijska krema Nads

Lepo pozdravljeni!

Zanima me če je katera že uporabila Nads in me zanima kakšni so učinki in če res nič ne boli?

LP

Nads je prenapihnjeno reklamiran – moja prijateljica ga je kupila (totalno drag) in je bil zanič z velikim Z. Bilo ga je zelo malo, paca se pa kot ne vem kaj. Sploh se ne da dobro namazati, ker je tako gost. Boli čisto tako kot vsi drugi depilacijski voski, dlak pa ne odstranjuje dobro. V glavnem čisto sranje… (poskusila sem tudi jaz, ker je mislila, da dela kaj narobe).

jaz sem ga preizkusila in lahko povem,da je cisto nekaj druzga,kot kazejo na TV.Mene je ful bolelo,ko sem si odstranjevala dlake in ponekod mi je naredil tudi majhne krvave ranice (ceprav majhne,a vidne).Pojavili so se mi tudi majhni mozoljcki in je izgledalo zares grdo! Nakupila sem vsemogoce kreme itd,da sem spet popravla nazaj..Ne vem no,jaz osebno nisem bila zadovoljna s tem!

Najlepša hvala za odgovore, sej se mi je zdelo, da bo tako. Samo da se prodaja, kaj je pa resnica pa tako ni bistveno. LP

uh še dobr da nimamo tipi teh problememov. No ja mamo pa druge. Recimo se mormo pa brit po obrazu, kar se mi sploh ne da več počet. Sej vm tud verjetn ne. Drugot po telesu mislm1 AJD

Zapomnite si enkrat za vselej… vse kar prilepi dlake nase in je treba povlect: BOLI !
Pol scasoma se navadis na ta obcutek in ne boli vec TOLK… boli pa se vedno!

Pomoje je edin epilacija (laser) neboleca in z res dolgotrajnim ucinkom (ne pa cist vecnim!)

Seveda puljenje dlak boli! Vendar pa dosti manj kot strojček, ki ti izpuli vsako dlako posebej -kot tisoče majhnih bolečin.
Osebno imam najboljše izkušnje z depilacijskimi trakovi -stotinka hude bolečine in potem čisto nič.
Sicer pa je odstranjevanje dlak tako ali tako bedarija. Žal mi je, da sem si jih sploh začela briti, saj so postale črne, dolge in debele. Vendar pa sem jih zdaj parkrat pulila z voskom in so že manj močne.

Veliko uspeha!

Ah, saj se mi je zdelo, da ta NADS ne more biti kaj boljši od vsega ostalega, kar nam podtikajo…Bilo bi prelepo, da bi bilo res….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close