Najdi forum

Lep pozdrav vsem.
Zanima me, če imate vsi full neko družbo, ko greste na morje al pol tam spoznavate folk in se družite?

Midva s fantom greva letos, konec julija na Ugljan, otok blizu Zadra, še z dvema prijatljima, pa se mi nekak zdi, da bi blo full bolš če bi nas blo več!!

A bi šel še kakšen par zraven, tko da bo večji žur???

Je pa to en mini camp, tko nc posebnega, sam full cisto morje in neko vzdušje, ki te kasneje non-stop vleče nazaj! Pa se full pocen je vse skup.

mal napiš kako greste ke dol…

Mi ga pa danes z ekipo odpičimo v Dubrovnik – Mare Adriatico here I come :))))

Upam, da boš našla še kak parčk 😉 Pa uživi!

Ja, tkole je: mi gremo z dvemi avti, pol pa v Zadru na trajekt, pa na Ugljan. Tam smo pa v enem mini campu, tko, da je cist mal ljudi, pa prazna plaža…
Ne moreš seveda pričakovati nekega luksuza, sam je pa the best! Ceste po Ugljanu so asfaltirane in full mal prometne, tko, da je idealno za rolat, kolo… Zvečer pa če se odpelješ v Kukljico se pa tud dogaja, diskač, pa lokali, pa muska…
Nama je the best, sva pa bolj družabna, tko, da bi rada spoznala kakšne nove frende, da bi blo še bolj zabavno… Tko, da če ste za…bo žur!!
Dol, do Zadra, če nimate avtov lahko pridete tud z avtobusom, k full ni drag, men se zdi da je 7000 sit povratna, pol je pa trajekt 300 sit, camp je pa na pol zastonj!

Kaj pa ti kej? A si sam, al mas se kakšno družbo, da bi šli skupi?

a moraš camp prej rezervirat? al pa trajekt? kje se da kej več zvedet o kampu? a je drago za kupvat (futr, sladolet,…) dol? a je kej min? 😉

Jah, camp je kr dobr če rezerviraš, no vsaj mi ga vedno, k je res majhen in če je preveč ljudi na enkrat pol mora lastnik pač tiste odslovit, k niso prej poklical. Drugač pa če ima dost placa pa ni problem.
Trajekt je pocen, tam ene 2000 sit za dva + avto, in vozi vsako uro.
Na otoku ni drago, cene so glih ene take k pri nas, v Zadru na tržnici je pa full ceneje. Trajekt je pa za osebo pride sam ene 300 sit, tko, da se splača kdaj it na izlet v Zadar, kr tko brez avta…

Min?? Ma, po moje ne, mogoče kakšni delčki granat, ki jih lahko najdeš med tauhanjem… 😉

Nina

Ziv Nina ..

a na Ugljan jo mahate .. mi tud .. Kukljica (vi verjetno Preko?) .. Gremo pa 2-3 pari … u en lep apartma .. konc julija .. oz. avgusta ..

Ziv Mudel ..

o ugljanu oz. njegovih vasicah lahko na kratko preberes v skoraj vsaki brosuri v tur. agencijah … Dol se lohk odpravis na blef in bos vseen dobu solidno, ce ne kar luksuzno sobo oz. app. Trajekt pa vozi vsakih 30 min, ce se ne motim, stane pa cca. 70kun za avto in 2 osebi ..
Kraj je sam po sebi cudovit in ni tezakov. ..

l.p.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close