Najdi forum

grd penis?

lep pozdrav.
imam eno vprašanje za fante in dekleta. gre pa takole. imam punco, skupaj sva 4 mesec in se imava full rada, pripravljava pa se tudi na prvi pravi spolni odnos, oba mam že dost sam rajcanja pa petinga…
hmm,mam pa en problem:moj penis je poln rjvavih “flekov” ki so podobni nekakšnim znamenjem.
zdej me pa zanima: FANTJE ali so vaši čist taki kakršna je vaša koža drugod
DEKLETA ali bi se ustrašile imeti spolni odnos s tipom ki ma takšnega?

hvala

živjo

pa kaj ti je? A misliš, da je vse na penisu ali kaj? Vsa lepota? Moj mož je star 25 let in ima tudi nekakšna znamenja na penisu, in čeprav verjetno v treh letih nisva le enkrat spala in se “gledala”, sem to zelo pozno opazila, in včasih ga ravno tam malo božam, in ližem in se celo hecava, da je to zaščitni znak, ki ga ima samo on. In če se slučajno zaradi vojne izgubiva, se bova tako našla, ker bom jaz vse podobne fante slekla in pogledala te znamenja.!!!!(HAHAH)

Naj te to ne moti, tvojo punco pa 10000% tudi ne bo. Saj so to samo kožne spremembe. Jih samo vidiš, ne čutiš! Tako, kot na primer imam jaz materino znamenje na nogi, tako ga imaš ti na luleku! BREZ SKRBI!!!!!!!!!!!!!!!

pa lep prvi seks!

Ja ti je daša kr uredu povedala. Sej še opazila ne bo, da je kej drugacen. Tko da nimas nobene panike.
Lp
simon

Zivjo,

Dasa ima prav! Tud moj fant ima en rjavi flek, ki pa ga na zacetku res nisem opazila, in me niti slucajno ne moti, to je cisto brezsmiselna skrb in ce jo bo to oviralo, potem ves, da nisi na pravi poti. Punca, ki te bo imela res rada, ne bo pozorna na taksne malenkosti.Sicer pa tud ona sigurno ni popolna in ima kje kaksno napako na telesu, ki jo moti, pa je ti se nisi opazil ali pa se ti ni zdela vredna skrbi. Iz lastnih izkusenj ti povem, da me je na zacetku na fantu res motilo par stvari, ampak takrat se nisem bila zaljubljena vanj, pa tudi sama sem imela probleme in sem na drugih iskala napake, da bi svoj ego zadovoljila s tem, da so tudi drugi tako nepopolni kot jaz, takrat sem se bila dokaj nezrela.
Saj ves, ce je punca prava, potem nimas kaj skrbeti. Zdaj, ko ssem s fantom skupaj vec kot leto, me cisto nic ne moti, tud ce je kaksna stvar, ki bi marsikoga, enostavno si recem, ne more me motiti, ker ga ljubim, in ker ni pravicno, da bi ga obsojala zaradi stvari, za katere ni sam kriv. Imam pac sreco kot vecina drugih, da mi je grozno LEP tako odzunaj kot odznotraj in ga ne bi zamenjala za nobenega …Brad Pitta, ….

Veliko srece…

Mojca
>
> Ja ti je daša kr uredu povedala. Sej še opazila ne bo, da je
> kej drugacen. Tko da nimas nobene panike.
> Lp
> simon

Ako imaš ružan penis, nemoj da se sekiraš. I moj nije lijep, pa imam dost ženski.

tudi moj fant ima znamenje na penisu, ki ga sprva nisem opazila. tudi ko sem ga opazila ni bilo nic slabse, ali grse.

rada ga imam, z znamenjem ali brez, moj je!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close