Najdi forum

kreme,olja, mleka

Živio !
Čez 2 dni odhajam na morje in kot vsako leto sem spet pred tem, da nakupim
najrazličnejša mazila za zaščito pred soncem.S telesom v bistvu nimam težav, problem pa imam z obrazom, saj imam kar mastno kožo. A mi zaupate, katere preparate za sončenje uporabljate vi oz. katere bi mi proporočili ? Tudi kaj za otroke, prosim. Hvala.

pozdrav,

ne vem,če ti bo moj odgovor kaj pomagal,pa vseeno.
Tudi jaz imam mastno kožo na obrazu in sem do sedaj vedno imela težave s pravo kremo za obraz.Letos pa sem si kupila Vinefit ( fluid ) od Lancoma,ki ima SPF 8 in sem z njim prav zadovoljna – cena je pa primerna znamki.LP

alenka

Meni je dermatologinja rekla, da ne uporabljat mleka, ker to še bolj namasti kožo in zabaše pore, boljš je gel ali olje. Za obraz mam jst eno farmacevtsko zadevo, gel ilrido, dobi se ga v lekarnah, ni drag, je pa dober.

Jst sm sicer dost svetla…sam vseen uporabljam olje s faktorjem 2 al pa 4, letos mam tut en sprej od Ambre Solaire s faktorjem 6…Ta je ful dobr, sploh ker maš polet bolj suho kožo. Krem & mlekov pa ne uporabljam, ker mam občutljivo kožo in se mi po tem spustijo alergije. Za obraz pa itak prodajajo prov kreme…sej je velik izbire, pa boš sigurn našla kako ki ti bo ustrezala. Sam če kupiš nizek faktor se rajš ne nastavljaj direkt na soncu, sploh med 11-15 uro…

Jaz priporocam vse od Vichiya , res so ti preparati malce drazji, vendar tudi zelo kvalitetni, priporocil mi jih je tudi moj dermatolog..
Ker je sonce vedno bolj skodljivo in se ljudje ne zavedamo posledec pretiranega nastavljanja soncu, ker je pac biti crn total cool in sexy ! Strmimo raje k temu, da je cool in sexy biti zdrav, pa ce prav ne tako zelo rjav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close