Najdi forum

Kako ste spoznali svojo punco / svojega fanta?
Kdo je naredil 1. korak?
Kako je prišlo do tega?
Kako je zgledal vaš 1. zmenek z njim / njo?

1. spoznala preko ene agencije (čudno kajne) za posredovanje stikov-bila je stava
s prijateljem! Če on pokliče, pol tudi jaz.Dobim številko treh tipov, prvi me je nazaj poklical!

2. prvi zmenek! Isti dan ob 22.uri! gledala sva se kot dva vesoljca in se predstavljala in opravičevala glede agencije, bila sva si všeč, pogovarjala sva se o vremenu, kmetijskih izdelkih in vremenu in kmetijskih izdelkih (o bedarijah)

3. prvi korak sledil pozno, on me je poljubil!(jaz pa sem fuuuuul namigovala, malo manj kot se nastavila)

Pa če pomisliš, da sva bila 22 in 23 let stara!!!!!!!!!!!!!!!!!! In izkušena !!!!!!!!!!!!!!11

facit: vse skupaj otročje,sramežljivo, toda danes sva srečno poročena !

PA KAJ MAR KJE SE SPOZNAŠ!!!!!!!!

veliko sreče

1. Lani na morju…konec avgusta…njegovega kolega sm že od prej poznala, ker smo bli u istem kempu. In pol smo bli eno noč v isti diskoteki…
2. U bistvu on…bla sva na plesišču, jst sm plesala…pol se je pa on kr naenkrat za mano pojavu. In pol sva celo noč plesala skupaj.
3. Prvi zmenek…potem ko sva z morja domov prišla…jst sm mislila, da potem ne bo več nič..Ampak pol mi je poslal sms in me povabil ven…Šla sva v Lj, tko na pijačo, pa mal na sprehod. Na koncu sva v avtu “zasrala”…

Zdej žal ne traja več…ampak bil je zadnji resen…

Hmm, kar pojavil se je v stanovanju, v katerem sem zivela se s tremi studenti, bil je sosolec enega od cimrov .. in ko me je videl , sem mu bila total vsec, in pol je kar prihajal in prihajal, kao k mojemu cimru, pa klical, kao mojega cimra..me zacel vabiti vn, in seveda naredil tudi prvi korak..jaz sem ga sicer malo zafrkavala in mu nisem dala blizu, po kaksnih dveh mesecih in pol sem mu koncno dala lubcka, in zdaj sva skupaj ze tri leta.. leta polna smeha, prepirov, joka, pa veliko veliko radosti ob vsem tem!!
🙂
L. moj dragi , rada te imam! N

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close